Antena Meniu Search
x

Video Filmul crimei din Capitală. Şi-a ucis administratora după ce i-a dat actele de revizie, crezând că semnează să renunţe la apartament

O crimă cumplită a avut loc în Bucureşti. Un fost angajat CFR a ucis o femeie, administratorul blocului lui, pe care o bănuia că a vrut să-i fure apartamentul. Femeia îl pusese să semneze actele unei revizii, iar el a crezut că i-a luat casa. Bărbatul a plecat de la o petrecere de nuntă ca să-şi pună planul în aplicare. A omorât-o cu 25 de lovituri de cuţit. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 29.03.2024, 19:13

Vezi și

- Ce ai avut cu femeia? Ce ți-a făcut? De ce ai făcut așa ceva?

- M-a înșelat. Mi-a luat casa. 

Într-un film paranoic, individul de 57 de ani şi-a ucis vecina, administrator de bloc. El a plecat de la cununia nepotului lui şi s-a întors acasă să se răzbune pe femeie. A găsit-o în biroul ei şi au început să se certe. După câteva minute, scandalul părea să se fi terminat.

Cristina Filip, reporter Observator: Nervos, bărbatul a luat liftul până la etajul 5. A intrat aici la el în apartament, de unde a luat un cuţit şi a coborât înapoi la parter cu gândul să ucidă. A intrat direct în biroul administratorei, aici. Femeia era singură şi îi aştepta pe ceilalţi locatari să vină să plătească întreţinerea. A înjunghiat-o de 25 de ori până a lăsat-o fără suflare.

Pe acelaşi subiect

De la petrecerea de cununie, în ancheta poliţiei

Cumnatul lui este un cunoscut lider de sindicat al CFR. Povesteşte cum toată familia a trecut prin şocul evenimentelor: de la petrecerea de cununie s-au trezit în ancheta poliţiei. 

Rodrigo Maxim, cumnatul bărbatului: A ieşit afară în jur de 18.30. A văzut sora mea că nu mai e maşina şi am plecat după el. Şi când am ajuns la bloc nu ne-au mai dat voie să intrăm în bloc, se făceau cercetări.

Ţipetele disperate ale femeii au fost auzite de mai mulţi vecini care spun ca au fost martorii unor scene de groază. 

Martor: Am tras de el, dar n-am avut nici o putere, parcă era de lemn, n-a schițat nimic. 

La mijloc ar fi vorba doar de o neînţelegere

La audieri bărbatul a recunoscut totul şi şi-a susţinut propria variantă: a omorât-o pe administratoare pentru că avea impresia că i-a luat casa. La mijloc ar fi vorba doar de o neînţelegere, spun clar şi rudele lui. 

Rodrigo Maxim, cumnatul bărbatului: A venit cineva de la gaze odată şi cu doamna administrator, au făcut verificarea la centrală şi ştiu că a fost o discuţie. I-au dat mai multe acte să semneze. Ar fi trăit cu impresia că l-ar fi pus să semneze ceva să-i ia casa. I-a explicat sora mea atunci că nu are cum atâta timp cât casa e pe numele la amândoi. 

Administratora stătea în bloc de aproape 40 de ani

Vecinilor nu le vine să creadă. Administratoarea stătea în bloc de aproape 40 de ani. Locuia împreună cu soţul într-un apartament la ultimul etaj. Bărbatul ar fi fost acasă în momentul crimei.

Vecină: O femeie de nota 100, se implica în tot şi culmea este că.. de asta rămânem şocaţi că era mereu cu zâmbetul pe buze şi niciodată nu se implica în conflicte, nu era genul.

Nici pe individ nu l-ar fi crezut în stare să omoare. 

Vecin: Era un tip morocănos dar niciodată nu l-am văzut să bea sau să fie recalcitrant. A fost mecanic, conductor de tren şi vă daţi seama acolo, teste psihologice...

Individul a ajuns după gratii unde ar putea rămâne chiar şi 25 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Filmul crimei din Capitală. Şi-a ucis administratora după ce i-a dat actele de revizie, crezând că semnează să renunţe la apartament