Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul care a ucis-o pe administratora blocului credea că l-a păcălit să semneze acte prin care să îi ia casa

Atac şocant într-o scară de bloc din Capitală. O femeie de 56 de ani, administrator al Asociaţiei de Proprietari, a fost ucisă cu peste 25 de lovituri de cuţit. Ucigaşul este unul dintre locatari, fost inginer CFR şi rudă cu liderul sindicaliştilor. Şi-ar fi făcut curaj chiar în timpul unei petreceri în familie. Gestul de o cruzime extremă a pornit de la o neînţelegere. Criminalul a crezut că şi-a vândut casa când a semnat un contract  la îndemnul administratorei. În realitate, era vorba despre un proces verbal în urma unei revizii la centrala de gaze. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional! 

de Redactia Observator

la 29.03.2024, 17:45

Vezi și

- Ce ai avut cu femeia? Ce ți-a făcut? De ce ai făcut așa ceva?

- M-a înșelat. Mi-a luat casa.

Un gând paranoic l-a făcut să ucidă. Bărbatul de 57 de ani a ajuns acasă aseară, puţin după ora 18. Era vizibil agitat şi ar fi început să se certe cu vecina lui, administrator de bloc. Femeia se afla în biroul său de la parter. 

Martor: L-am întrebat dacă intră în scară, a spus că nu, după aceea, să-i țin ușa. Și a intrat repede în scară. După aceea eu m-am dus acasă și după 20-30 de minute, am început să aud țipete.

Pe acelaşi subiect

Cristina Filip, reporter Observator: Imediat după aceea, bărbatul a urcat în apartament, la etajul 5 al acestui bloc, a luat un cuţit şi a coborât din nou la parter, hotărât să ucidă. A intrat aici, în biroul în care era administratora, şi a înjunghiat-o de 25 de ori. 

Vecinii au auzit ţipetele şi au coborât în grabă, dar femeia nu a mai putut fi salvată

Vecinii au auzit ţipetele şi au coborât în grabă. Nici atunci, ucigaşul nu s-a oprit. Femeia era deja moartă

Martor: Am tras de el, a înjunghiat-o de mai multe ori. Dar n-am avut nici o putere, parcă era de lemn, n-a schițat nimic. 

Înainte de crimă, individul ar fi fost la o petrecere. Gazda evenimentului de familie era chiar Rodrigo Maxim, liderul sindicatului CFR şi cumnatul criminalului. Acesta povesteşte că bărbatul a părăsit brusc petrecerea, fără să anunţe. Nimeni nu ştia ce gânduri bolnave are. 

Vecină: Chiar nu se aşteptam din partea dânsului. Suntem şi noi într-un şoc foarte mare. (n.r. Administratora) foarte veselă, de treabă, cu zâmbetul pe buze. Nu a avut cu nimeni, niciodată un conflict. 

Bărbatul ar fi fost chinuit de gândul că a fost înşelat

De fapt, bărbatul ar fi fost chinuit de gândul că a fost înşelat. Era convins că administratora l-a păcălit şi l-a pus să semneze un contract prin care îi cedează apartamentul. În realitate, actele nu erau nimic altceva decât un proces verbal care trebuia semnat în urma unei revizii la centrala de gaze. 

Femeie de serviciu: Era dificil, nu puteai să stai cu el de vorbă. Nu a fost scandal până acum.

Criminalul a aşteptat în scara blocului să fie ridicat de Poliţie. Acesta a lucrat ca inginer la CFR până acum un an, atunci când s-a pensionat. 

Atacul aminteşte de o altă crimă şocantă, petrecută tot în Capitală

Atacul aminteşte de o altă crimă şocantă, care a avut loc în noiembrie anul trecut, tot în Capitală. O femeie de 54 de ani, administrator de bloc şi ea, a fost incendiată în scară de nepotul ei, din cauza unei moşteniri pe care ar fi refuzat să i-o cedeze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bărbatul care a ucis-o pe administratora blocului credea că l-a păcălit să semneze acte prin care să îi ia casa