Antena Meniu Search
x

Video Filmul morţii Silviei, ucisă şi îngropată de soţ în curtea casei. Criminalul a trimis mesaje de pe telefonul femeii timp de un an

O crimă înfiorătoare a fost descoperită în Craiova abia după un an. O femeie a fost ucisă de fostul soţ care a şi îngropat-o fără ca nimeni să aibă vreo bănuială că s-a întâmplat ceva. Criminalul i-a păstrat telefonul şi îi trimitea fiului mesaje pretinzând că este mama lui. Fiul şi-a dat seama abia după un an că ceva este în neregulă şi a alertat poliţia.

de Redactia Observator

la 02.07.2022, 19:51

Vezi și

Pe Silvia nu a mai văzut-o nimeni de anul trecut. Nici măcar propriul fiu. Timp de un an, bărbatul a primit mesaje de pe numărul mamei lui. Însă de fiecare dată când insista să vorbească cu ea la telefon se lovea de un refuz. Abia ieri, bărbatul a anunţat poliţia din Craiova că nu mai ştie nimic de mama lui de foarte mult timp. Poliţiştii au descoperit adevărul teribil. "La sfârșitul lunii aprilie 2021, în locuința comună din municipiul Craiova, femeia ar fi fost agresată de fostul soț, agresiuni ce au condus la decesul acesteia", a declarat Cristian Grigorescu, IPJ Dolj.

Filmul crimei: după ce a ucis-o pe Silvia, soţul ei i-a ascuns moartea timp de un an 

Fostul soţ ar fi ucis-o într-un acces de furie. A aflat că Silvia vrea să plece din nou în Italia, unde lucra ca badantă de mai mult timp. S-ar fi certat, iar bărbatul a lovit-o, iar femeia a murit. În loc să sune după ajutor, bărbatul a îngropat-o în curtea casei sale bătrâneşti dintr-o comună de lângă Craiova. Şi a reuşit să facă asta fără ca cineva să-l vadă. Azi noapte însă, "s-a procedat la excavarea zonei, iar la o adâncime de doi metri a fost găsit cadavrul unei persoane de sex feminin, în stare avansată de descompunere", spune Cristian Grigorescu, IPJ Dolj. 

"Nu se certau, se îmbătau şi se băteau. Nu am crezut în viaţa mea că la vârsta de 75 de ani o să văd aşa ceva", mărturiseşte, pe cale să izbucnească în lacrimi, un localnic din Şimnicu de Sus. Poliţiştii au aflat că individul nu doar că a ascuns totul timp de un an, ci şi că tocmai el era cel care îi trimitea mesaje fiului victimei, pretinzând că este mama lui şi că e bine. Bărbatul de 55 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Filmul morţii Silviei, ucisă şi îngropată de soţ în curtea casei. Criminalul a trimis mesaje de pe telefonul femeii timp de un an