Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Filmul "Pantera Neagră" a spulberat toate recordurile în primul weekend de la lansare

Filmul "Pantera Neagră" a spulberat toate recordurile în primul weekend de la lansare. Pelicula a avut încasări mult peste cele estimate.

de Redactia Observator

la 20.02.2018 , 00:59

Filmul "Pantera Neagră" a spulberat toate recordurile în primul weekend de la lansare. Pelicula a avut încasări mult peste cele estimate şi chiar similare cu costurile totale ale producţiei. Deja şi pe marile ecrane din România, "Pantera Neagră" îi are în distribuţie pe cei mai cunoscuţi actori de culoare de la Hollywood.

Povestea unui rege cu superputeri care trebuie să-şi apere regatul şi să împiedice un mare război, "Pantera Neagră" şi-a recuperat întreaga investiţie în primul weekend de la lansare. Încasările s-au ridicat la 192 de milioane de dolari. Mult peste prognosticul oricum uriaş, de 170 de milioane, dat de critici.

În Statele Unite, "Pantera Neagră" a stabilit şi un record demografic. Este pentru prima dată când audienţa unui film cu super-eroi este formată majoritar din cinefili de culoare. Din distribuţie fac parte unii dintre cei mai carismatici şi mai bine cotaţi actori de culoare de la Hollywood. Chadwick Boseman face echipă cu câştigătoarea Oscarului - Lupita Nyong'o  şi cu Forest Whitaker.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Filmul "Pantera Neagră" a spulberat toate recordurile în primul weekend de la lansare