Meniu
Search
x

Video Filmul tragediei cu patru morți din Ialomița. Unul dintre șoferii celor două dube ar fi adormit la volan

Accident cumplit în judeţul Ialomiţa, pe DN2. Patru persoane au murit, iar alte două au fost rănite după ce două autoutilitare şi un autoturism s-au ciocnit. Un elicopter SMURD a preluat răniţii care sunt în stare foarte gravă. 

De Redactia Observator la 22.09.2021, 14:10
Vezi și

Din primele informaţii se pare că şoferul uneia dintre autoutilitare ar fi adormit la volan.

Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator: "Cel mai probabil, cred polițiștii, totul s-a întâmplat după ce șoferul unei dintre autoutilitare a adormit la volan. Este o primă variantă luată în calcul în momentul de față. Pe DN 2 a avut loc acest accident rutier, undeva la 7 dimineața. O autoutilitară venea dinspre Capitală spre Urziceni, cea de-a doua pe sens invers.

Unul dintre autovehicule a intrat pe contrasens, a avut o ciocnire frntală, după care un alt autoturism a fost acroșat. Patru persoane și-au pierdut viața, medicii care au ajuns la locul tragediei nu au mai putut face absolut nimic pentru a le salva, alte două persoane au fost preluate, una cu un elicopter, cealaltă cu o ambulanță SMURD și transportate la spital.

Șoferul autoturismului care a fost acroșat este în stare gravă".

În continuare, poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul pe DN 2, între Moviliţa şi Sineşti.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Filmul tragediei cu patru morți din Ialomița. Unul dintre șoferii celor două dube ar fi adormit la volan