Antena Meniu Search
x

FILMUL TRAGEDIEI din Brăneşti! Înainte de a se arunca în faţa trenului, mama şi-a luat una dintre fetiţe în braţe. Pe celelalte două micuţe le-a împins ...

O femeie în vârstă de 30 de ani, însărcinată în şase luni, a decis în această dimineaţă, să-şi pună capăt zilelor. S-a aruncat în faţa trenului alături de cei trei copii ai săi.

O femeie în vârstă de 30 de ani, însărcinată în şase luni, a decis în această dimineaţă, să-şi pună capăt zilelor. S-a aruncat în faţa trenului alături de cei trei copii ai săi.

Alexandra a lăsat şi un bilet de adio. Pe o foaie ruptă dintr-o agendă, tânăra a scris: 'Îmi pare rău, nu mai suportam suferinţa!'.  

Tânăra a intentat divorţ în 2009 din cauza geloziei soţului. După o perioadă de timp, femeia s-a răzgândit.

Citeşte şi: MARTOR AL TRAGEDIEI din Brăneşti: "M-am uitat la locomotivă şi am văzut un copil care era agăţat. TERIFIANT! Nu pot descrie în cuvinte ..." (VIDEO)

Pe acelaşi subiect

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Observator că în Brăneşiti locuiau mama şi fratele ei. Din când în când, venea cu copiii la ei în weekend.

Femeia era depresivă, nu îşi mai dorea un alt copil şi a fost internată la spital de două ori pentru că îşi dădea cu pumnii în burtă ca să piardă sarcina.

Astăzi, Alexandra nu a mai putut să suporte, şi-a luat cele trei fete şi a plecat, împreună cu cele trei fetiţe, pe drumul morţii.

Aceleaşi surse susţin că pe două dintre fetiţe le-a împins în faţa trenului, apoi, cu cea de-a treia micuţă în braţe, s-a aruncat şi ea.

Cei trei copii ai femeii, morţi în tragedie, se numesc Georgiana Mihaela (10 ani), Ana Maria (8 ani) şi Andreea Nicoleta (3 ani).

La faţa locului sunt criminalişti şi reprezentanţi ai poliţiei transporturi, cercetările fiind coordonate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » FILMUL TRAGEDIEI din Brăneşti! Înainte de a se arunca în faţa trenului, mama şi-a luat una dintre fetiţe în braţe. Pe celelalte două micuţe le-a împins ...