Antena Meniu Search
x

Galerie foto Filmul tragediei din Iaşi. Ce s-a întâmplat cu câteva ore înainte ca Mălina să îşi arunce bebeluşul pe geam. Victor a mai supravieţuit doar câteva ore

A încercat să îşi salveze copilul din ghearele flăcărilor care i-au cuprins apartamentul situat la etajul 3 al unui bloc. Mălina a făcut tot ce a crezut că îi stă în putere ca micuţul să scape. Din păcate însă nu s-a întâmplat asta.

de Monica Palade

la 11.01.2024, 13:22

Vezi și

Victor s-a stins la spital în jurul orei 22.30. Trupul lui micuţ a suferit două stopuri cardiace. Şi nu a mai putut să lupte. Medicii au fost rezervaţi încă de la început, copilul fiind în comă de gradul 4. Mama s-a ales acum cu dosar penal pentru tentativă de crimă

Filmul tragediei din Iaşi

Cu doar câteva ore înainte ca tragedia să aibă loc, femeia ar fi făcut o criză, datorată cel mai probabil depresiei postnatale. Voia să plece de acasă cu Victor. Soţul femeii a venit acasă de la muncă într-o pauză. Atunci a luat decizia dramatică de a o închide în casă, spun surse din anchetă.

Vecinii mărturisesc că perechea se certa destul de des. Chiar înainte de sărbători a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor ca să aplaneze cearta. Alţii susţin că bărbatul era violent şi chiar şi-ar fi bătut soţia.

Pe acelaşi subiect

Ulterior, Mălina, medic rezident, ar fi început să arunce haine pe geam. Apoi a luat decizia fatală de a-l arunca şi pe Victor, când casa i-a luat foc. A încercat să îi atenueze căderea, l-a învelit în plapumă, dar nu a fost suficient. Apoi s-a aruncat şi ea. Momentul a fost surprins de un martor

Victor s-a stins la spital după câteva ore

Din păcate, Victor s-a stins pe patul Spitalului de Copii Sfânta Maria din Iaşi. Suferise un traumatism cranio-cerebral sever, traumatism de coloană şi contuzie toraco-abdominală.

Când medicii au sosit la faţa locului l-au găsit în stop cardio-respirator şi a fost resuscitat la fața locului. La rândul său, Mălina a fost internată la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi în stare gravă. Ea a suferit fractură de bazin, fractură la picior și traumatism de coloană. De asemenea, femeia are arsuri de gradele I şi II la o mână.

În incendiu ar fi ars mai multe bunuri, piese de mobilier şi haine. Pompierii încearcă acum să afle ce a dus la izbucnirea flăcărilor.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Clara Mihociu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Iaşi. Ce s-a întâmplat cu câteva ore înainte ca Mălina să îşi arunce bebeluşul pe geam. Victor a mai supravieţuit doar câteva ore