Antena Meniu Search
x

Video Filmul unei tragedii: Cum au fost salvați în ultima clipă cei doi tineri din cumplitul accident din Iași. Pentru Dănuț, aflat pe scaunul din dreapta, a fost prea târziu

O maşină în care erau trei tineri a explodat ieri în urma unui accident grav. Imaginile şocante au fost surprinse de o cameră de bord pe o şosea în județul Iași. Un tânăr de 18 ani a murit carbonizat iar prietenii lui au fost salvaţi în ultima clipă de martori. Atenţie urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.  

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 31.05.2022, 13:30

Vezi și

În imaginile surprinse de o cameră de bord se vede cum autoturismul în care erau cei trei tineri iese de pe şosea şi seceră un copac de pe marginea drumului. După ce se rostogolește de două ori în aer, începe să ardă în şanţ.

Pentru Dănuț nu s-a mai putut interveni

Doi bărbaţi, din alte maşini care circulau în zonă, au reuşit să-i scoată pe şofer şi pe fata care se afla pe bancheta din spate. Maşina a explodat înainte ca salvatorii să poată ajunge şi la tânărul de 18 ani care stătea pe locul din dreapta.

Georgică Onofreiasa, ISU Iași: A fost primit un apel prin sistemul unic de urgenţă 112, despre producerea unui accident rutier pe Drumul Naţional 28, între localităţile Leţcani şi Podu Iloaiei, unde un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a luat foc.

Pe acelaşi subiect

Prof dr Diana Cimpoeșu, UPU Spitalul Sf Spiridon: Pentru pacientul de 22 de ani avem un diagnostic de arsură, apreciem că această arsură este pe 4% din suprafaţa corporală. Pacienta de 21 de ani este conștientă și stabilă hemodinamic, cu un traumatism cranio-facial, cu contuzie abdominală și urmează și ea calea investigațiilor.

În fața polițiștilor, bărbatul aflat la volan a negat că ar fi condus autoturismul și a dat vina pe prietenul lui, Dănuț, care a murit carbonizat.

Anca Vîjiac, IPJ IAȘI: În cauză, poliţiştii continuă cercetarile sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situaţii de fapt.

Băiatul de 18 ani care a pierit în maşina cuprinsă de flăcări îşi luase carnetul de şoferi cu câteva ore înainte de cumplitul accident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Filmul unei tragedii: Cum au fost salvați în ultima clipă cei doi tineri din cumplitul accident din Iași. Pentru Dănuț, aflat pe scaunul din dreapta, a fost prea târziu