Antena Meniu Search
x

Fiu de judecator, accident mortal în Gorj. O femeie şi-a pierdut viaţa

O femeie din Gorj şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită pe marginea drumului de o maşină. La volan se afla fiul unui judecător care a fugit de la faţa locului.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 21.08.2020, 11:19

Vezi și
  • S-a predat abia în zori, când încă mai avea alcool în sânge.
  • Tragedia s-a petrecut în faţa fiului de 16 ani al victimei.

S-a predat abia în zori, când încă mai avea alcool în sânge. Tragedia s-a petrecut în faţa fiului de 16 ani al victimei.

Tragedia s-a petrecut în orașul Novaci. Era 10 seara când Florentina se întorcea de la cofetăria unde lucra. Mai avea câțiva metri până acasă.

Era cu fiul ei când o mașină scăpată de sub control a intrat pe trotuar și a intrat în plin în femeie. La volan, fiul unui judecător. Tânărul de 25 de ani a fugit imediat de la locul accidentului.

Fratele victimei: Toată ziua umblă pe stradă cu mașina băut. Poliția orașului îl urmărește, că e la restaurantul cutare și până la urmă scapă basma curată. Ce să-i spun eu acum la copilul ăsta? Ce să-i spun când el știe că mama lui e la spital? Taică-su a murit acum doi ani.

Abia după aproape 12 ore de la accident șoferul s-a predat. Și atunci era băut.

Victor Țuhașu – purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj: Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,05mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție

După audieri, șoferul a fost reținut pentru 24 de ore și riscă ani grei de închisoare.

Fiu de judecător, tânărul nu este la primele probleme cu legea. Anul trecut, el a mai fost reținut de polițiști după ce fosta iubită l-a reclamat că a violat-o. A fost plasat apoi sub control judiciar și a scăpat de pedeapsă după ce s-a împăcat cu tânăra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Fiu de judecator, accident mortal în Gorj. O femeie şi-a pierdut viaţa