Antena Meniu Search
x

Fiul lui Sile Cămătaru, prins cu focuri de armă în Bucureşti. Albert Balint era căutat de poliţie după ce a înjunghiat un tânăr, în Timişoara

Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins de poliţie, după ce au fost trase în aer mai multe focuri de avertisment. Bărbatul era căutat de aproape două luni, după ce ar fi înjunghiat un tânăr, într-un club din Timişoara.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.12.2019, 08:30

Albert Balint era căutat de poliţie după ce a înjunghiat un tânăr, în Timişoara
Fiul lui Sile Cămătaru, prins cu focuri de armă în Bucureşti - Observator.tv

Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins, aseară, de poliţie, după ce au fost trase în aer mai multe focuri de avertisment. Albert Balint era căutat de aproape două luni, după ce ar fi înjunghiat un tânăr, într-un club din Timişoara.

Poliţiştii din Capitală au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, pentru că bărbatul a refuzat să oprească la un control în trafic.

"În data de 15.12, în jurul orei 19.00, un echipaj din cadrul Secției 19 Poliție, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat un autoturism cu numere de înmatriculare străine.

Au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducătorul auto a refuzat și a continuat deplasarea. S-a plecat în urmărirea autoturismului, iar șoferul a abandonat mașina și a fugit.

S-a continuat urmărirea bărbatului, iar unul dintre polițiști, după somația legală, a tras foc în plan vertical. Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Secției 19 Poliție. Bărbatul de 32 de ani nu deține permis de conducere", transmite Poliţia Capitalei într-un comunicat.

Fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un bărbat în Timişoara

După ce a fost capturat, Albert Balint a fost adus pentru audieri la secția 5 Poliție din Timișoara.

Reamintim că în octombrie, fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un bărbat în Timişoara, în faţa clubului de manele al iubitei lui.

Victima a vrut să intre în club, a primit un pumn, apoi o lovitură de cuţit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După atac, fiul lui Sile Cămătaru s-a făut nevăzut.

Victima a luat un taxi şi a sunat la 112, fiind preluat de o ambulnţă în drum spre spital, din taxi. Medicii i-au îngrijit rana şi bărbatul a fost externat.

Poliţiştii fac cercetari pentru a stabili cu precizie ce s-a întâmplat.

Fiul lui Sile Camataru, Albert Florian Balint, a fost condamnat în trecut pentru trafic de droguri. Tatăl lui e după gratii, la Penitenciarul Mioveni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Fiul lui Sile Cămătaru, prins cu focuri de armă în Bucureşti. Albert Balint era căutat de poliţie după ce a înjunghiat un tânăr, în Timişoara