Antena Meniu Search
x

Fiul lui Sile Cămătaru, eliberat pentru a doua oară după ce a fost prins la volan drogat şi fără permis (Video)

Fiul lui Sile Cămătaru a fost lăsat în libertate, pentru a doua oară. Albert Balint a părăsit arestul IPJ Olt, după ce magistraţii Tribunalului Olt au dispus înlocuirea măsurii arestării preventive  cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.01.2020, 07:07

Fiul lui SIle Cămătaru a fost plasat sub control judicar pentru 60 de zile
Fiul lui Sile Cămătaru, eliberat pentru a doua oară după ce a fost prins la vola drogat şi fără permis - Observator.tv

Fiul lui Sile Cămătaru a fost lăsat în libertate, pentru a doua oară. Albert Balint a părăsit arestul IPJ Olt, fiind plasat sub control judicar pentru 60 de zile.

Albert Balint a fost eliberat după ce magistraţii Tribunalului Olt au dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, până pe 15 martie, inclusiv.

Prins la volan drogat şii fără permis

Fiul lui Sile Cămătaru a fost arestat preventiv pe 28 decembrie 2019, pentru 20 de zile, după ce a fost prins la volan fără permis. 

Mai mult, rezultatul testelor a arătat că a consumat droguri. 

Albert Balint a refuzat să meargă la spital pentru recoltarea probelor biologice. A ajuns însă la poliţie, unde a fost reţinut pentru 24 de ore. 

Tânărul de 32 de ani a contestat măsura, iar, joi, magistraţii Tribunalului Olt au decis eliberarea lui Albert Balint şi plasarea lui sub control judiciar pentru 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Fiul lui Sile Cămătaru, eliberat pentru a doua oară după ce a fost prins la volan drogat şi fără permis (Video)