Antena Meniu Search
x

Fiul lui Sile Cămătaru, trimis în judecată după ce a fost prins la volan drogat şi fără permis (Video)

Judecătoria Slatina a dispus începerea procesului în cazul fiului lui Sile Cămătaru, Albert Balint, prins la volan drogat şi fără permis. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.02.2020, 14:44

Judecătoria Slatina a dispus începerea procesului în cazul fiului lui Sile Cămătaru
Fiul lui Sile Cămătaru, trimis în judecată după ce a fost prins la volan drogat şi fără permis - Observator.tv

Judecătoria Slatina a dispus începerea procesului în cazul fiului lui Sile Cămătaru, Albert Balint, prins la volan drogat şi fără permis. 

Ieri, Judecătoria Slatina s-a pronunțat în dosarul în care fiul lui Sile Cătămaru, Albert Balint, a fost trimis în judecată de procurori după ce a fost prins la volanul unui autoturism drogat şi fără să dețină permis de conducere.

Judecătorii slătineni au respins, ca neîntemeiate, cererile și excepțiile formulate de inculpat, au constatat competența instanței în soluționarea cauzei, dispunând începerea judecății.

„Respinge ca neîntemeiate cererile şi excepțiile formulate/invocate de către inculpatul Balint Albert Florian. În baza art. 342 şi art. 346 alin. 2 din Codul de procedură penală, constată competenţa instanţei în soluţionarea cauzei, legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 5235/P/2019 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina privind pe inculpatul Balint Albert Florian, trimis în judecată pentru infracțiunile prev. şi ped. de art. 335 alin. 2 C.p. şi art.337 C.pen., cu aplic. art. 38 alin. 2 C.p. şi art. 41 alin.1 rap. la art.43 alin.5 C.pen., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Balint Albert Florian”, se arată în încheierea pronunțată în camera de consiliu.

Decizia nu este definitivă, putând fi contestată  în termen de trei zile de la comunicare.

Prins la volan drogat şii fără permis

Fiul lui Sile Cămătaru a fost arestat preventiv pe 28 decembrie 2019, pentru 20 de zile, după ce a fost prins la volan fără permis. 

Mai mult, rezultatul testelor a arătat că a consumat droguri. 

Albert Balint a refuzat să meargă la spital pentru recoltarea probelor biologice. A ajuns însă la poliţie, unde a fost reţinut pentru 24 de ore. 

Tânărul de 32 de ani a contestat măsura, iar, joi, magistraţii Tribunalului Olt au decis eliberarea lui Albert Balint şi plasarea lui sub control judiciar pentru 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Fiul lui Sile Cămătaru, trimis în judecată după ce a fost prins la volan drogat şi fără permis (Video)