Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Florin Cîțu anunță că astăzi vom depăși pragul de 3.5 milioane de persoane vaccinate: "Rock on, România!"

Premierul Florin C]lu a anunțat, într-un mesaj pe Facebook, că România va depăși pragul de 3.5 milioane de persoane vaccinate, cu o doză sau două. "Suntem din ce în ce mai aproape de revenirea la normalitate!", a scris prim-ministrul.

de Daniel Murărescu

la 07.05.2021 , 14:40

Premierul Florin Cîțu Premierul Florin Cîțu - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta (arhivă)

"Astăzi depășim 3,5 milioane persoane vaccinate în România, cu o doză sau două. Și tot astăzi, la ora 16.00, începe Maratonul Vaccinării în București. Avem 50 de puncte de vaccinare deschise în două locații: Sala Palatului și Biblioteca Națională. La ora 18.00 voi fi prezent la Sala Palatului, să încurajez românii să se imunizeze pentru a reveni la normalitate. V-am spus, dacă aș putea, m-aș mai vaccina o dată. Rock on, Romania! Suntem din ce în ce mai aproape de revenirea la normalitate!", a scris Florin Cîțu pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Record de vaccinări, în ultimele 24 de ore

Pe acelaşi subiect

S-a stabilit un nou record de vaccinări în ultimele 24 de ore. Pentru prima dată de la debutul campaniei, au fost imunizate peste 100.000 de persoane. Suntem însă departe de numărul maxim de oameni care ar putea fi vaccinaţi zilnic. În Capitală s-au făcut ultimele pregătiri pentru maratonul de vaccinare. 50 de cabinete s-au deschis la Sala Palatului şi Biblioteca Naţională.

Și Societatea de Transport București și-a adaptat programu. Vom putea ieşi din case şi după ora 22, însă trebuie să completăm în declaraţia de propria răspundere că avem nevoie de o intervenţie medicală. Autobuzele de pe 6 linii vor circula şi noaptea.

Care este situația epidemiolgică din România

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat pentru vineri, 7 mai 2021, că au fost înregistrate 1.422 cazuri noi cu coronavirus în ultimele 24 de ore, din 26.443 de teste RT-PCR (13.337 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 13.106 la cerere) și 12.046 de teste rapide antigenice.

Până astăzi, 28.799 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 06.05.2021 (10:00) – 07.05.2021 (10:00) au fost raportate 89 de decese (41 bărbați și 48 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Bihor, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Harghita, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu,Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Daniel Murărescu Like

Daniel Murărescu face parte din echipa Observator de decembrie 2016, de la relansarea site-ului, şi este în prezent editor de content.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Florin Cîțu anunță că astăzi vom depăși pragul de 3.5 milioane de persoane vaccinate: "Rock on, România!"