Antena Meniu Search
x

Florin, un motociclist de 27 de ani, a murit azi noapte, în București, spulberat de o șoferiță. Motocicleta a luat foc după impact

Florin Ruse, un motociclist de 27 de a murit, noaptea trecută, în București, după ce a fost spulberat, pe Șoseaua Progresului, de o șoferiță în vârstă de 24 de ani. în urma impactului extrem de puternic, motocicleta a luat foc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.09.2020, 16:00

  • Motocicleta a luat foc, arzând în proporție de 90%.
  • Florin a intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitat de medicii chemați în ajutor. Din păcate, s-a stins la spital.

Nenorocirea s-a produs în jurul orei 23.00. Un apel la 112 anunța un accident grav, în dreptul complexului comercial Carrefour Vulcan, în care au fost implicate un autoturism și o motocicletă.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că o șoferiță de 24 de ani "ar fi efectuat virajul la stânga, din parcarea complexului pe Șoseaua Progresului, intrând în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat în vârstă de 27 de ani".

Impactul a fost devastator. Motociclistul a fost aruncat prin aer câţiva metri, iar motorul s-a aprins, arzând în proporție de 90%.

"Eu am frânat, vă daţi seama, pentru că mi-era frică că dacă am prins apă, şi aşa am prins un pic de apă, o să cad şi eu. După care am văzut doar foc şi am văzut pielea albă pentru că i-a zburat geaca, i-a trecut peste cap în momentul în care a căzut", a declarat un martor. 

Florin a intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitat de medicii chemați în ajutor.

Din păcate, băiatul s-a stins la Spitalul Universitar, decesul fiind pronunțat în jurul orei 00:45.

Și șoferița a ajuns la spital, cu răni ușoare.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea tragediei.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Florin, un motociclist de 27 de ani, a murit azi noapte, în București, spulberat de o șoferiță. Motocicleta a luat foc după impact