Antena Meniu Search
x

Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă, găsit împușcat în casa lui din Otopeni. Ofițerul avea 41 de ani

Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă, a fost găsit împușcat, în această dimineață, în casa lui din Otopeni. O femeie a fost cea care a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Ofițerul avea 41 de ani.

De Veronica Micu la 03.10.2022, 10:42
Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă, a fost găsit împușcat în Otopeni. Ofițerul avea 41 de ani

Un jandarm în vârstă de 41 de ani a fost găsit împușcat în cap, în această dimineață, în Otopeni. Din primele informații este vorba despre fostul campion la scrimă Florin Zalomir.

"Astăzi 3 octombrie a. c., În jurul orei 8:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa. La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Otopeni pentru efectuarea de activități din competență. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului respectiv. A fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea de activități din competență. Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea de activități din competență, stabilirea cu exactitatea a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun", informează IPJ Ilfov într-un comunicat.

Jandarmul fusese declarat apt la ultima evaluare psihologică

Jandarmul din București fusese declarat apt la ultima evaluare psihologică.

"Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit fără suflare, în această dimineață, în locuința sa. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era ofițer în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt", a transmis Jandarmeria.

Florin Zalomir, fost sabrer, a cucerit de mai multe ori Campionatul Național și Cupa României

Florin a început cariera de scrimeur la 10 ani, la Iași, cu antrenorul Iulian Bițucă, iar în 2006 s-a transferat la CS Dinamo București. De-a lungul carierei, Florin Zalomir a cucerit de mai multe ori Campionatul Național și Cupa României, iar pe plan internațional a devenit campion european, campion mondial și vicecampion olimpic cu echipa României. Și-a încheiat cariera de sportiv profesionist în 2012, după Jocurile Olimpice de la Londra, la 31 de ani, scrie frscrima.ro.

Tot atunci, Florin Zalomir a devenit antrenor de scrimă la CS Dinamo București și la lotul național, alături de Mihai Covaliu și Dan Găureanu.

Palmares: 

JOCURI OLIMPICE

  • Medalie de argint cu echipa României în proba de sabie la Londra (2012);

CAMPIONATE MONDIALE SENIORI

  • Medalie de bronz cu echipa României în proba de sabie la Nîmes (Franța) (2001);
  • Medalie de aur cu echipa României în proba de sabie în Antalya (2009);
  • Medalie de bronz cu echipa României în proba de sabie la Paris (2010);

     

CAMPIONATE EUROPENE SENIORI

  • Medalie de bronz la individual în proba de sabie la Izmir (2006);
  • Medalie de aur cu echipa României în proba de sabie la Izmir (2006);
  • Medalie de argint cu echipa României în proba de sabie la Plovdiv (2009);
  • Medalie de argint cu echipa României în proba de sabie la Legnano (Italia) (2012)

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de redactorul Observator Bogdan Dinu -

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă, găsit împușcat în casa lui din Otopeni. Ofițerul avea 41 de ani