Antena Meniu Search
x

Cântăreaţa de manele Sorina, supărată pe pompieri, după ce i-a luat foc casa: "Dacă aveam furtun, opream eu imediat" (Video)

Casa cântăreţei de manele Sorina a fost devastată de flăcări, miercuri noapte, după ce un incendiu puternic a izbucnit în locuinţa artistei. Ea nu se afla în casă, la momentul izbucnirii incendiului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 23.01.2020, 10:10

Vezi și

Casa cântăreţei de manele Sorina a fost devastată de flăcări, miercuri noapte, după ce un incendiu puternic a izbucnit în locuinţa artistei. Ea nu se afla în casă, la momentul izbucnirii incendiului.

Fiind anunţată că i-a luat foc casa, Sorina a avut un comentariu dur la adresa pomierilor care se luptau cu flăcările, precizând nemulţumită că în faţa casei sunt patru maşini de pompieri, însă se acţionează cu un singur furtun.

Casa cântăreţei de manele Sorina, devastată de incendiu

Pompierii au intervenit miercuri seară pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit la o locuinţă din Timişoara, la locul evenimentului sosind trei autospeciale de stingere, două echipaje SMURD şi 20 de pompieri.

"Am fost solicitați să intervenim la pentru lichidarea unui incendiu la o casă din mun. Timisoara, str. Noua. La fața locului s-au deplasat de urgență 3 autospeciale de stingere, o autoscara, 2 echipaje SMURD și 20 pompieri. Incendiul se manifesta la partea superioara a imobilului pe o suprafata de 100 mp. Se actioneaza pentru limitare și stingere. Nu au fost inregistrate victime. Cu privire la cauza probabilă de incendiu, revenim cu detalii dupa finalizarea interventiei", a informat în momentul intervenţiei ISU Timiş.

Ajunsă ulterior la locuinţa sa, cântăreaţa de manele Sorina a precizat că, dacă ar fi avut un furtun în curte ar fi stins ea focul.

"Chiar nu ştiu de la ce a pornit. Eu acum ce am ajuns acasă, m-au anunţat. Şi pompierii, uite, au venit patru maşini şi doar cu un singur furtun. Dacă aveam furtun în curte opream eu imediat", a declarat Sorina.

Focul s-a extins şi la o casă din imediata apropiere, însă a fost eliminat în scurt timp de pompieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cântăreaţa de manele Sorina, supărată pe pompieri, după ce i-a luat foc casa: "Dacă aveam furtun, opream eu imediat" (Video)