Antena Meniu Search
x

Video Focșănenii, înspăimântați după atacul cu bâte și răngi din centrul orașului. Oamenilor le este frică să mai iasă noaptea din casă

Scene violente pe străzile din Focşani. După o urmărire în trafic, patru indivizi au oprit o maşină şi i-au bătut pe cei doi tineri care se aflau înăuntru cu bâte şi răngi. Totul ar fi pornit de la un conflict mai vechi. Sunt conflicte tot mai dese care îi fac pe oamenii din oraş să se teamă să mai iasă noaptea din casă. 

de Adrian Obreja

la 11.05.2022, 08:41

Vezi și

Adrian Obreja, reporter Observator: Maşina în care se aflau cei doi tineri a fost urmărită în trafic de alte două maşini şi a fost blocată la un moment dat. A fost lovită în lateral în mod intenţionat. Din celelelte două maşini au coborât 4 indivizi înarmaţi cu bâte şi i-au lovit pe cei doi. 

Indivizii au spart şi geamurile mașinii, iar cei doi tineri aflaţi în autoturism, unul de 19 iar celălalt de 26 de ani, ar fi fost atacaţi şi cu cuţitele, iar la final ar fi fost tâlhăriţi, spun martorii. 

Mașină urmărită și blocată în trafic

Pe acelaşi subiect

Adrian Obreja, reporter Observator: Maşina a fost lovită şi blocată în trafic chiar în acest loc. Vorbim despre o intersecţie din centrul oraşului Focşani.

Totul s-a terminat după ce câţiva martori au sunat la 112 şi mai multe echipaje de poliţie au ajuns la faţa locului, iar victimele au fost duse la spital.

Alina Cosma, Spitalul de Urgenţă Focşani: Cei doi bărbaţi au ajuns la UPU Focşani în urma unei agresiuni. Ambii au refuzat, au semnat şi au refuzat internarea.

 Oamenii din Focșani, înspăimântați după atacul mafiot

Sunt conflicte tot mai dese care îi fac pe oamenii din oraş să se teamă să mai iasă noaptea din casă. 

Nu mă simt în siguranţă, nu am cum să mă simt în siguranţă! 

Asta este ocazională. Când se adună şi când refulează se bat între ei.

Cei patru agresori au fost deja identificaţi de poliţie.

Se pare că ar fi avut un conflict mai vechi cu cei doi tineri bătuţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Focșănenii, înspăimântați după atacul cu bâte și răngi din centrul orașului. Oamenilor le este frică să mai iasă noaptea din casă