Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ford făcut bucăţi de tren, la Sântana. Motorul şi roţile din faţă au zburat zeci de metri, după impact (Video)

Un accident cumplit a avut loc în judeţul Arad, la ieșirea din orașul Sântana către Olaru, în apropiere de Halta Comlăuș, după ce şoferul unui Ford nu a oprit la trecerea de nivel cu calea ferată, deşi exista indicatorul STOP.

de Veronica Micu

la 02.07.2019 , 13:47

Un accident cumplit a avut loc în judeţul Arad, la ieșirea din orașul Sântana către Olaru, în apropiere de Halta Comlăuș, după ce şoferul unui Ford nu a oprit la trecerea de nivel cu calea ferată, deşi exista indicatorul STOP.

Trenul, în care se aflau aproximativ 70 de călători, a lovit autoturismul în partea din faţă iar impactul a aruncat bucăţi din maşină pe o rază de o sută de metri.

Doar o minune a făcut ca şoferul de 41 de ani, din judeţul Arad, să scape doar cu răni uşoare, dar cu o sperietură groaznică.

Ford făcut bucăţi de tren, la Sântana. Motorul şi roţile din faţă au zburat zeci de metri, după impact
Vezi și
Un accident cumplit a avut loc în judeţul Arad, la ieșirea din orașul Sântana către Olaru, în apropiere de Halta Comlăuș

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru distrugere.

Şoferul unui Ford nu a oprit la trecerea de nivel cu calea ferată, deşi exista indicatorul STOP

Mașină spulberată de tren în Halta Comlăuș, Arad

"Astăzi, în jurul orei 10:30, un bărbat de 41 de ani, din Zimandu Nou, a condus un autoturism pe DJ 791, dinspre Sântana spre Olari, iar la trecerea la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere, nu a respectat semnificația indicatorului “Stop”, fiind acroșat de trenul 1531, care circula pe ruta Cluj-Napoca – Timișoara Nord. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Accidentul a avut loc la trecerea la nivel peste calea ferată, conducătorul auto neasigurându-se atunci când a dorit să treacă de cealaltă parte a liniei

În cauză se efectuează cercetări s.a.s.i. de distrugere sau semnalizare falsă, faptă prevăzută de art. 332 din Codul Penal", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Ford făcut bucăţi de tren, la Sântana. Motorul şi roţile din faţă au zburat zeci de metri, după impact (Video)