Antena Meniu Search
x

Ion Ștefan, la spital după ce a fost lovit de o macara. Starea de sănătate în care se află fostul ministru al Dezvoltării

Fostul ministru al Dezvoltării Ion Ştefan a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o macara.

de Monica Palade

la 31.03.2021, 21:56

Fostul ministru al Dezvoltării Ion Ștefan, la spital după ce a fost lovit de o macara - Hepta/Mediafax/Alexandru_Dobre

Deputatul a ajuns la secția UPU a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” din Focșani, după ce o macara a căzut peste el. Potrivit Monitorul de Vrancea, liberalul ar fi suferit răni la cap, mâini și picioare şi este transportat cu elicopterul spre Floreasca din Capitală. Fostul ministru al Dezvoltării era conştient şi stabil din punct de vedere hemodinamic.

Incidentul ar fi avut loc în incinta halei industriale, al cărei patron este.

În stare stabilă

Deputatul Ionel Dancă a declarat pentru Mediafax că starea lui Ion Ștefan este stabilă, după accident, însă va fi dus la București, la Spitalul Floreasca. „A suferit un accident, este rănit, dar știu că starea este stabilă. Va fi dus la Spitalul Floreasca”, din București.

Surse locale spun că Ion Ștefan se afla la o firmă din Focșani, unde este acționar, iar o piesă a unei macarale l-a lovit și fostul ministru a căzut de la cel puțin 3 metri înălțime.

Ce spun poliţiştii

Astăzi, în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani  au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul ca o persoana a fost accidentată  în timp ce se afla în curtea unei societati comerciale de pe raza municipiului. 

Cu ocazia deplasării la fața  locului s-a constatat că un bărbat, în vârsta  de 51 de ani, a fost lovit, în timp ce o altă persoană manevra o automacara, intenționând să mute un utilaj. 

Aceasta a fost transportata cu ambulanţă la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor necesare. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală  din culpă.

Cine este Ion Ştefan

Fostul ministrul Dezvoltării din Guvernul Ludovic Orban, Ion Ştefan, a intrat în centrul atenţiei printr-un scandal. Acesta nu a plătit impozitele pentru o casă de 910 metri pătrați, în declarația lui de avere figurând că având 524.

La alegerile locale din 2016 a candidat pentru funcţia de primar al Municipiului Focşani, obţinând 32,7% din voturile exprimate. Potrivit declarației de avere, a acordat două împrumuturi în valoare totală de 1,4 milioane lei pentru campania electorală a PNL. Are venituri importante din dividende la un grup de firme care se ocupă cu ambalajele din material plastic. A absolvit I.M.C. Constanţa, specializarea inginer electromecanic. A fost director general al SC Balcanic Prod SRL. Este membru al CJEX PNL Vrancea.

Potrivit declarației de avere, deține trei terenuri intravilane în Vrancea, și două agricole. Are și două case, de 130 mp, într-o comună din Iași, și de 910 mp, în Focșani. În ceea ce privește imobilul din Focșani, spunea anul trecut că nu recomandă tinerilor casă atât de mare.

Totodată, este asociat în firmele Balcanic Prod SRL, Balcanic BOPP SRL și Balcanic Stretch SRL, toate din Focșani. De la Balcanic Prod a obținut dividende de 4,9 milioane lei (sumă neridicată) și 35.000 lei ridicată, de la Balcanic BOPP 1,003 milioane lei (sumă neridicată), iar de la Balcanic Stretch 55.947 lei (sumă neridicată) și 66.500 lei ridicată. Balcanic are ca obiect de activitate fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Ion Ștefan, la spital după ce a fost lovit de o macara. Starea de sănătate în care se află fostul ministru al Dezvoltării