Antena Meniu Search
x

Video Fostul prefect Dan Morega, pericol public pe şosele. Prima măsură după ce a fost prins de 5 ori la volan cu permisul suspendat

Procurorii au luat măsuri după ce fostul prefect de Gorj Ilie Morega a condus a cincea oară cu permisul de conducere suspendat. A fost plasat sub control judiciar. În vârstă de 78 de ani, Morega a fost declarat de psihiatrie inapt să conducă şi pericol public pe şosele. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 13.03.2024, 20:33

Vezi și

 Procurorii îl anchetează pe Dan Morega pentru conducerea unui autoturism fără permis su control judiciar. Măsură pusă în aplicare 60 de zile interzice fostului prefect de Gorj să se mai urce la volan, în caz contrar, acesta va fi arestat.

Concluzie medicilor psihiatrii

Bărbatul a fost surprins zilele trecute lângă maşina s-a oprit în faţa Ambasadei Ruse. Surse din rândul anchetatorilor spun că acesta ar fi oprit pentru a-i întreba pe jandarmi care este programul de lucru al instituţiei. Dan Morega a rămas fără permis de conducere luna trecută atunci când medicii au consider că este inapt să mai conducă.

A fost expertizat de psihiatrii, care au ajuns la aceeaşi părere şi anume că Dan Morega este inapt să conducă şi discernământul lui este limitat. Asta nu l-a împiedicat însă să se urce la volan motiv pentru care are 5 dosare penale pentru aceeaşi faptă, dosare penale care l-ar putea condamna până la 5 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Fostul prefect Dan Morega, pericol public pe şosele. Prima măsură după ce a fost prins de 5 ori la volan cu permisul suspendat