Antena Meniu Search
x

Fratele lui Randi, retinut pentru evaziune fiscala

Fratele cantaretului Randi, Alexandru Ropcea, a fost retinut marti pentru 24 de ore de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov, sub acuzatia de evaziune fiscala, au declarat, pentru Mediafax, surse din Politie.

De dimineata, politistii au dat buzna in sediul firmei din Otopeni condusa de Randi si de fratelui lui dar si in locuintele lor din capitala. Iar agentii au plecat de-acolo cu saci plini cu acte.

In paralel, anchetatorii au perchezitionat si casa unde locuieste contabila societatii. Apoi, la politia din Ilfov au fost chemati pe rand. Artistul, fratele lui, contabila dar si un partener de afaceri.

Primul care a iesit de la audieri a fost Randi. Dupa mai bine de trei ore. “La mine in apartament nu s-a gasit nicio proba, in afara de sosetute si un contract de impresiariat care nu are legatura cu firma de casa. Eu nu stiu sa citesc contracte, eu fac muzica si cant”, a spus artistul.

Randi si fratele lui sunt proprietarii unui restaurant de lux in Otopeni unde au loc nunti si botezuri. Politistii spun ca… fara chitanta.

In perioada 2011-2012, prin intermediul unei societati comerciale au organizat diverse evenimente private din care au realizat venituri pe care nu le-au inregistrat in contabilitate.

Politistii le-au facut deja celor doi frati dosar de cercetare penala pentru evaziune fiscala.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Fratele lui Randi, retinut pentru evaziune fiscala