Antena Meniu Search
x

Video Ilie Şerbuc, suspectul în cazul fetiţei găsite moartă în canapea, refuză extrădarea. Nu vrea să fie anchetat de Poliţia Română

Principalul suspect în cazul uciderii fetiţei de 12 ani, găsite în lada patului, nu vrea să vina acasă şi să fie anchetat de Poliţia Română. Individul a contestat aducerea în ţară din Olanda. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 13.06.2023, 19:50

Vezi și

După ce i-au validat mandatul european de arestare, acum judecătorii din Olanda trebuie să decidă când şi dacă îl vor extrada pe Ilie Şerbuc, principalul suspect în cazul morţii copilei de 12 ani. Procedura poate dura în medie două săptămâni, dar se poate întinde şi pe o perioadă de trei luni. 

Până atunci, bărbatul va rămâne în custodia poliţiştilor olandezi, în arest preventiv. Instanţa din Olanda a cerut deja documente suplimentare instanţei din România, iar datele au fost trimise în cursul zilei de azi de către Tribunalul Bucureşti.

Declaraţia lui Ilie Şerbuc este crucială în cazul anchetei pentru că o poate schimba radical, cel puţin în ceea ce o priveşte pe mama fetei. Femeia este acum doar martor în dosarul fiicei ei, dar nu este exclus ca în viitor să capete şi calitatea de complice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Ilie Şerbuc, suspectul în cazul fetiţei găsite moartă în canapea, refuză extrădarea. Nu vrea să fie anchetat de Poliţia Română