Antena Meniu Search
x

Furios că a fost părăsit, un gălățean a măcelărit animalele fostei iubite, apoi i-a întâmpinat pe polițiști cu sabia

Orbit de gelozie, un bărbat de 53 de ani din Galaţi a dat buzna în locuinţa fostei concubine şi i-a ucis animalele, drept răzbunare. Furia individului nu s-a domolit nici la apariţia poliţiştilor, pe care i-a întâmpinat cu o sabie. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Atenţie, vă avertizăm, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional!   

de Redactia Observator

la 20.10.2023, 08:49

Vezi și

Furios că fosta iubită l-a părăsit şi ameţit bine de aburii alcoolului, bărbatul de 53 de ani a pornit glonţ spre locuinţa femeii din localitatea Bălăbăneşti, înarmat cu o sabie.

Nicolae Cuzi, procuror: Pe fondul consumului cronic de alcool şi a geloziei pe care o purta persoanei vătămate a exercitat în mod repetat ameninţări cu acte de violenţă şi moartea.

Orbit de gelozie şi drept răzbunare. i-a ucis pisica. Însă nu s-a oprit aici, ci a ieşit în curte, acolo unde a rănit grav şi câinele femeii. Tot cu arma albă i-a întâmpinat şi pe agenţi.

Alin Radu, poliţia Bălăbăneşti: În momentul în care lucrătorii de poliţie s-au depalsat la adresa suspectului au fost întâmplinaţi de acesta cu o sabie de aproximativ 90 de centimetri.

Iar la percheziţii poliţiştii au făcut o altă descoperire.

Alin Radu, poliţia Bălăbăneşti: Ulterior am mai găsit o altă sabie la locuinţă, pe pat şi două obiecte tăietoare, respectiv două securi. 

Bărbatul a fost reţinut, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru ameninţare, violare de domiciliu, dar şi pentru uciderea animalelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Furios că a fost părăsit, un gălățean a măcelărit animalele fostei iubite, apoi i-a întâmpinat pe polițiști cu sabia