Antena Meniu Search
x

Gabriel Oprea acuzat că a publicat pe Facebook o fotografie trucată, în care apare dând mâna cu Barack Obama

Gabriel Oprea a publicat pe Facebook mai multe fotografii din timpul unei vizite oficiale la Washington, din 2015. Printre acestea se afla şi o fotografie în care apărea strângând mâna preşedintelui SUA, Barack Obama.

Gabriel Oprea a fost acuzat că a publicat pe Facebook mai multe fotografii din timpul unei vizite oficiale la Washington, din 2015.

Printre acestea se afla şi o fotografie în care apărea strângând mâna preşedintelui SUA, Barack Obama.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

"In octombrie 2015, in cadrul unei vizite oficiale la Washington DC, am semnat, impreuna cu seful Departamentului de Justitie, Procurorul General al SUA, Loretta Lynch, Acordul dintre România și SUA pentru intensificarea cooperării în prevenirea și combaterea infracțiunilor grave", scrie Gabriel Oprea pe contul de Facebook şi publică această fotografie.

Doar că pe site-ul MAE sunt publicate fotografiile oficiale de la eveniment, însă în acestea nu apare Gabriel Oprea şi Barack Obama strândându-şi mâinile.

În fotografia oficială apare Barack Obama care îi strânge mâna lui Traian Băsescu şi nu lui Gabriel Oprea.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea tocmai şi-a anunţat săptămâna trecută întoarcerea în politică, precizând că este nevoie de onoare şi corectitudine în politica românească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Gabriel Oprea acuzat că a publicat pe Facebook o fotografie trucată, în care apare dând mâna cu Barack Obama