Antena Meniu Search
x

Video "Gata, te rog frumos, lasă-l!". Bărbat snopit în bătaie cu o bâtă, pe o stradă din Craiova. Agresorul a lovit cu sete, spre disperarea martorilor

Imagini cu patru bărbaţi implicaţi într-o bătaie, pe o stradă din Craiova, au fost publicate pe internet. Unul dintre scandalagii loveşte în mod repetat două persoane cu ceea ce pare a fi o bâtă. Agresiunea a avut loc pe data de 31 iulie, iar bătăușul a fost reținut 10 zile mai târziu.

de Redactia Observator

la 14.08.2023, 10:20

Vezi și

Imagini cu o bătaie în care sunt implicaţi patru bărbaţi au fost publicate pe un grup de Facebook, cei care le-au postat afirmând că scandalul a avut loc în judeţul Dolj. Unele comentarii la postare plasează incidentul pe strada Petre Ispirescu din Craiova.

Bătaia are loc în stradă şi pe scările unui magazin

Un bărbat care are în mână ceva ce pare a fi o bâtă loveşte în mod repetat, violent, un tânăr, iar la un moment dat acesta nu se mai ridică de jos.

Alţi doi bărbaţi sunt implicaţi în altă altercaţie. Unul dintre ei ia un coş de gunoi şi-l aruncă spre celălalt. Şi cel care a aruncat coşul de gunoi este apoi lovit în repetate rânduri, violent, cu bâta.

Pe acelaşi subiect

Ce spune Poliția din Craiova despre bătaia cu bâte

"Pe 10 august, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 33 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

În fapt, acesta este bănuit că în dimineaţa zilei de 31 iulie a.c., ora 04.45, în timp ce se afla în faţa unei societăți comerciale de pe strada Petre Ispirescu, ar fi agresat fizic doi tineri din municipiul Craiova, tulburând ordinea şi liniştea publică. 

În dimineaţa zilei de 10 august, poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în municipiul Craiova, bărbatul fiind identificat şi condus la audieri.

În urma cercetărilor efectuate, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. Faţă de persoana reţinută, Judecătoria Craiova a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile", au transmis polițiștii din Dolj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Gata, te rog frumos, lasă-l!". Bărbat snopit în bătaie cu o bâtă, pe o stradă din Craiova. Agresorul a lovit cu sete, spre disperarea martorilor