Antena Meniu Search
x

Gest impresionant făcut de un medic de la Spitalul Judeţean Arad. A renovat din banii proprii un salon: "Mi-am dorit să ofer o mică bucurie"

Un medic de la Spitalul Judeţean Arad a renovat din banii proprii un salon al Secţiei Obstetrică- Ginecologie. Lucrarea a costat 4.000 de euro, iar salonul are două paturi şi grup sanitar propriu, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 09.03.2023, 07:38

Gest impresionant făcut de un medic de la Spitalul Judeţean Arad: a renovat din banii proprii un salon
Gest impresionant făcut de un medic de la Spitalul Judeţean Arad: a renovat din banii proprii un salon - Facebook / Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad

Medicul Ioana Vornic de la Spitalul Judeţean Arad a revovat cu propriii bani, un salon al Secţiei Obstetrică- Ginecologie. Noul salon a fost gata miercuri, chiar de Ziua Mamei.

”Mândri de tine, dr. Ioana Vornic! De Ziua Mamei, colega noastră,  dr. Ioana Vornic, medic specialist Obstetrică-Ginecologie, a oferit un cadou deosebit, viitoarelor mame: a renovat şi modernizat unul dintre saloanele cu două paturi din cadrul Secţiei Clinice Obstetrică- Ginecologie”, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean Arad pe pagina de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Medicul a spus 4.000 de euro din buzunarul ei

Medicul Ioana Vornic a declarat că a vrut, prin gestul său, să ofere o bucurie unor proaspete mămici.

"Ne desfăşuråm activitatea intr-o clădire veche, revendicată de foştii proprietari. Eu mi-am dorit să ofer o mică bucurie, măcar pentru o parte dintre viitoarele mămici, care nasc aici. Mi-am propus şi am reuşit să modernizez unul dintre saloanele cu două paturi. Salonul este dotat cu grup sanitar propriu pentru a spori confortul pacientelor. Mă bucur că am reuşit să finalizăm aceste lucrări chiar înainte de 8 Martie, Ziua Mamei", a explicat dr. Ioana Vornic, medic specialist obstetrică-ginecologie. 

Investiţia s-a ridicat la 4.000 de euro, cheltuielile fiind suportate, integral, de către medicul Ioana Vornic

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Gest impresionant făcut de un medic de la Spitalul Judeţean Arad. A renovat din banii proprii un salon: "Mi-am dorit să ofer o mică bucurie"