Antena Meniu Search
x

Video Gigi Becali, nemulțumit de ultima dorință a lui Ion Dichiseanu, la înmormântare: "Nu se face aşa ceva. Până și la moarte... tot cu femeile"

Ion Dichiseanu a fost condus astăzi pe ultimul drum. Artistul, care şi-a petrecut jumătate din viaţă pe scena teatrului Nottara, fost înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu din Bucureşti. Pe lângă familie, prieteni şi apropiaţi, şi fanii actorului au mers la cimitir pentru a-şi lua rămas-bun.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 22.05.2021, 20:00

Vezi și
  • Gigi Becali şi-a exprimat public nemulţumirea faţă de cum a fost organizată ceremonia

Au fost ultimele aplauze pentru Ion Dichiseanu. Artistul a coborât de pe scena vieţii cu onoruri militare. Ar fi cerut ca sicriul să fie alb, iar maşina mortuară să fie condusă de o femeie, îmbrăcată tot în alb. Prezent la ceremonie, Gigi Becali s-a arătat nemulţumit de ultima dorinţă a actorului. 

Gigi Becali, afacerist: Nu se face aşa ceva. Să-l ierte Dumnezeu pentru ce a făcut. S-a gândit până şi la moarte... tot cu femeile. Dacă e să fii cu Hristos nu poţi să fii cu femeile încontinuu. Tre să laşi femeile. 

Peste 100 de oameni la înmormântarea lui Ion Dichiseanu

Ceremonia a fost publică. La înmormântarea artistului au venit peste 100 de persoane, care deşi nu îl cunoşteau l-au văzut de-a lungul anilor pe scenă sau la televizor şi au vrut să îi aducă un ultim omagiu.

Aurel Pădureanu, cântăreţ: Dichi a fost o stea de primă mărime în constelaţia teatrului şi filmului românesc. Ne mor valorile! Drum lin, Maestre! Dumnezeu să vă aşeze aşa cum meritaţi.

Ion Dichiseanu şi-a petrecut o jumătate din viaţă pe scenă şi a jucat în peste 50 de filme. De-a lungul anilor, artistul a fost Pierre Vaillant din serialul "Toate panzele sus", Tudor Stamatescu din "Titanic Vals" sau căpitanul Mărgărit din Mărgelatu.

A murit joi, în jurul prânzului, la spitalul Floreasca, din cauza unei pneumonii. Avusese ultima apariţie publică în Ianuarie şi era optimist că se va face bine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Gigi Becali, nemulțumit de ultima dorință a lui Ion Dichiseanu, la înmormântare: "Nu se face aşa ceva. Până și la moarte... tot cu femeile"