Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un Golf a intrat sub TIR, imagini de groază lângă Turda. Şoferul de 20 de ani a murit pe loc (Video)

Un şofer a murit pe loc, în această dimineaţă, pe autostrada A3 Gilău –Turda, după ce a intrat cu maşina, un VW Golf, într-un TIR. 

de Veronica Micu

la 07.10.2019 , 09:07

Accident cumplit, în această dimineaţă, pe autostrada A3 Gilău –Turda, după ce o maşină a intrat în plin într-un TIR Un Golf a intrat sub TIR, imagini de groază lângă Turda. Şoferul de 20 de ani a murit pe loc - IPJ Cluj

Un şofer a murit pe loc, în această dimineaţă, pe autostrada A3 Gilău –Turda, după ce a intrat cu maşina, un VW Golf, într-un TIR. 

Accidentul s-a produs în jurul ore 5.30, la kilometrul 18, pe sensul către Turda.

Din motive necunoscute, şoferul unui VW Golf, un tânăr de 20 de ani domiciliat în localitatea Drăgăşani, judeţul Vâlcea, a intrat cu maşina în spatele unui TIR.

Articolul continuă după reclamă

Impactul a fost atât de puternic încât partea din faţă a autoturismului a fost distrusă în totalitate, şoferul fiind strivit între fiarele maşinii. Pompierii de la descarcerare au reuşit să îl scoată cu greu pe băiat din maşina distrusă, acesta fiind declarat decedat.

TIR-ul era condus de un bărbat de 33 de ani din Aghireș, Cluj, care circula regulamentar.

Imagini de groază pe A3, lângă Turda, un şofer de 20 de ani a murit pe loc

Pe prima bandă traficul a fost restricționat din cauza evenimentului rutier.

Urmează ca poliţiştii să stabilească cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Un Golf a intrat sub TIR, imagini de groază lângă Turda. Şoferul de 20 de ani a murit pe loc (Video)