Antena Meniu Search
x

Video Grevă CFR. Circulaţia trenurilor a fost reluată în toată ţara. Forfota din gări continuă

Cei care vor să circule în această dimineaţă cu trenul vor avea parte de o surpriză neplăcută. Trenurile CFR, dar şi ale altor operatori, nu vor circula pe anumite rute, din cauza grevei de avertisment. Angajaţii îşi doresc salarii mai bune şi condiţii normale la locul de muncă.

Alin Stan
de Alin Stan

la 15.09.2023, 12:31

Vezi și

Update 9:00: Circulaţia trenurilor a fost reluată. Oamenii au fost anunţaţi să se îmbarce în trenuri. În Bucureşti, primul tren din Gara de Nord se îndreaptă către aeroport.

Vorbim despre 266 de trenuri care vor fi blocate în întreaga ţară în gări în intervalul orar 7-9 dimineaţa pentru 120 de minute. Călătorii încep deja să devină nemulţumiţi şi spun că trebuie să fie despăgubiţi şi banii lor să fie daţi înapoi. CFR a anunţat că în cazul în care nu vor pleca în acest interval orar îşi vor recupera banii.

Angajaţii cer salarii mai mari şi condiţii mai bune

Sindicaliştii din cadrul CFR Călători sunt nemulţumiţi de grila de salarizare dar şi de condiţiile în care călătorii merg cu trenuri. Vor o reabilitare a căilor ferate dar şi a vagoanelor, deja sindicalişti au venit în Gara de Nord din Bucureşti pentru a-şi expune nemulţumirile.

De asemenea, tot ei spun că în cazul în care vor fi persoane vulnerabile sau elevi care trebuie să ajungă la şcoală trenul respectiv va pleca din gară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Grevă CFR. Circulaţia trenurilor a fost reluată în toată ţara. Forfota din gări continuă