Antena Meniu Search
x

Fost hacker, executat într-o scară de bloc din Bacău. Iulian a fost ucis cu trei focuri de armă (Video)

Scene de groază, seara trecută, în Bacău, acolo unde un tânăr de 21 de ani, fost hacker, a fost executat cu trei focuri de armă. Iulian Oancea a fost împuşcat într-o scară de bloc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.03.2020, 07:51

Iulian Oancea a fost ucis cu trei focuri de armă, în Bacău
Fost hacker, executat într-o scară de bloc din Bacău. Iulian a fost ucis cu trei focuri de armă - Observator.tv / Facebook
  • Iulian a fost împușcat mortal, într-un bloc din municipiul Bacău.
  • Tânărul de 21 de ani a fost condamnat pentru infracţiuni informatice.

Scene de groază, seara trecută, în Bacău, acolo unde un tânăr de 21 de ani, fost hacker, a fost executat cu trei focuri de armă. Iulian Oancea a fost împuşcat într-o scară de bloc.

Alerta la 112 a fost dată de locatari în jurul orei 21.00. Oamenii legii au fost sesizaţi că pe strada Alecu Russo, din Bacău, s-au auzit împuşcături.

Ajunşi la faţa locului, poliţişti dar şi lucrători ai trupelor speciale au găsit un tânăr fără suflare, într-o scară de bloc. Din spusele martorilor, a fost vorba de trei focuri de armă, care s-au auzit după o ceartă între doi tineri.

Tânărul împuşcat în scara de bloc, fost hacker

Băiatul găsit mort avea 21 de ani şi îl chemea Iulian Oancea.

Era membru a unei federaţii de tineri din Bacău şi particpa la mai multe proiecte sociale, fiind cunoscut drept un băiat liniştit. 

Totuşi, în trecutul său, a avut probleme cu legea. 

Iulian a fost arestat în 2014, fiind judecat pentru savârşirea a 8 infracţiuni de acces fără drept la un sistem informatic şi a 8 infracţiuni de efectuare de operaţiuni financiare frauduloase. 

Tribunalul l-a condamnat la 5 ani de închisoare, pedeapsă redusă, ulterior, la 3 ani, la Curtea de Apel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Fost hacker, executat într-o scară de bloc din Bacău. Iulian a fost ucis cu trei focuri de armă (Video)