Antena Meniu Search
x

Video "Hai, taie-o la Bucureşti cu hoţii tăi. Ce te uiţi cu ochii ăia beliţi?" George Simion, alungat brutal de fermierii protestatari din Constanţa

George Simion, liderul partidului AUR, a fost alungat şi de fermierii care protestează în Constanţa. Asta după ce acelaşi lucru s-a întâmplat şi vineri, 12 ianuarie, atunci când politicianul a încercat să se alăture protestului din Chiajna.

de Redactia Observator

la 15.01.2024, 17:07

Vezi și

Oamenii au fost nemulţumiţi de faptul că, susţin ei, George Simion a încercat să li se alăture doar pentru a obţine capital electoral, nu pentru că ar crede cu adevărat în cauza lor. "Nu aveţi ce căuta în Constanţa, aici. Acolo, la hoţii voştri să vă duceţi. Ce te uiţi la mine, aşa, cu ochii ăia beliţi? Hai, taie-o cu hoţii tăi cu tot", a fost reacţia dură a unuia dintre protestatari când l-a văzut pe liderul AUR.

Protestul fermierilor, ziua 6. Oamenii sunt furioşi pe oamenii politici

După ce George Simion a plecat, protestatarul şi-a explicat şi gestul. "Vor voturi. De la cine? De la mulţime. Şi în Bucureşti la fel au făcut. Că ei au adus... Pe cine ai adus tu, mă, frate, că noi murim de foame în casă. Să se ducă la el acolo în Bucureşti. La el nu avem doleanţe. Să le audă domnul Ciolacu. Acolo, în Parlament trebuie să ajungă doleanţele noastre. El (n.red. George Simion) este un parlamentar care nu caută decât scandal, să intrige lumea, să iasă cu violenţă că aşa ştie să facă campanie. Protestăm până la anul, până se rezolvă ceva. Nu rezolvă? Uite aici stăm în fiecare seară".

Au continuat şi astăzi protestele transportatorilor şi fermierilor pentru a şasea zi la rând, după ce negocierile din weekend au eşuat. Reprezentanţii guvernului spun că revendicările protestatarilor sunt acceptabile însă deciziile nu pot fi luate fără consultarea Comisiei Europene. Între timp creşte tensiunea. Polițiștii au deschis 24 de dosare penale pentru instigare publică pe numele unor protestatari. Premierul a cerut urgentarea elaborării actelor normative care să rezolve problemele revendicate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Hai, taie-o la Bucureşti cu hoţii tăi. Ce te uiţi cu ochii ăia beliţi?" George Simion, alungat brutal de fermierii protestatari din Constanţa