Antena Meniu Search
x

HALUCINANT! Tolănit pe pat, un hoţ din Timişoara explică, LIVE, pe Facebook, cum fură el din Germania: "Vin cu băieţii, fac două, trei mii și vin acasă ..." (VIDEO)

Un tânăr în vârstă 21 de ani, din Timişoara, cercetat pentru mai multe spargeri de mașini, îşi face planuri de furat în Germania.

Un tânăr în vârstă 21 de ani, din Timişoara, cercetat pentru mai multe spargeri de mașini, îşi face planuri de furat în Germania. Nu oricum, ci live, pe Facebook!

Mihai Ovidiu, trimis în judecată și cercetat în mai multe dosare penale, este spărgător de mașini, spun polițiștii, și nu are serviciu. Ocupația, însă, nu-i lipsește, scriu cei de la aradon.ro.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, tânărul s-a gătit pentru a petrece într-un club de manele, însă înainte de a ieși din casă a „făcut un laiv”, pe Facebook. Aproximativ 5 minute nu scoate niciun cuvânt, doar privește la cameră. La un moment dat însă primește un apel video de la un prieten din Germania. Mihai Ovidiu răspunde, iar discuția lor devine publică.

„Ai pus-o de mulți bani de mergi la discotecă”, „Nuu dracu. Nu…”.

Râd amândoi. „De-o pâine acolo”, spune Mihai Ovidiu.

Cei doi tineri ajung la un moment dat să-și dea întâlnire în Germania, acolo unde timișoreanul urmează să plece „la treabă”.

„Îs primit acolo? O oră două”, întreabă Mihai Ovidiu.

Urmăriţi mai jos continuarea discuției:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » HALUCINANT! Tolănit pe pat, un hoţ din Timişoara explică, LIVE, pe Facebook, cum fură el din Germania: "Vin cu băieţii, fac două, trei mii și vin acasă ..." (VIDEO)