Antena Meniu Search
x

Curs valutar

HOROSCOP! Cum ar trebui să te îmbraci în funcție de zodie!

Poți să fii în trend și în funcție de instinct. Toate pungile pline cu haine, achiziționate după ședința de shopping, sunt, de fapt, alegeri făcute sub influența zodiei, care îți poate guverna gusturile vestimentare.

de Redactia Observator

la 29.10.2015 , 13:01

Poți să fii în trend și în funcție de instinct. Toate pungile pline cu haine, achiziționate după ședința de shopping, sunt, de fapt, alegeri făcute sub influența zodiei, care îți poate guverna gusturile vestimentare.

Berbec

Caracteristici: Optimistă, independentă, generoasă

Articolul continuă după reclamă

Culoare norocoasă: Roșu

Stil: Să recunoaștem, berbecul este o zodie bossy, dar când vine vorba de alegeri vestimentare acest lucru te ajuta foarte mult. Astfel, știi mereu ce ți se potrivește și nu ai suporta gândul să porți ceva ce nu e bine croit pe tine.

Piesa recomandată: Camața, pentru ca este o piesă vestimentară ușor de mixat și merge perfect cu pantalonii, piesa perfectă pentru o femeie sigura pe ea, precum berbecul

Taur

Caracteristici: De incredere, loiala, rabdatoare

Culoare norocoasă: Verde smarald

Stil: Pentru că ești o zodie de pământ îți place să porți piese basic, confortabile si atemporale.                                                                  

Piesa recomandată: Eșarfa, pentru că îți place să pui gâtul în evidență pentru a atrage atenția, astfel poți alege eșarfe creative sau călduroase.

Gemeni

Caracteristici: Inteligentă, spirituală, adaptabilă

Culoare norocoasă: Galben

Stil: Pentru că ești semnul dublu al zodiacului, pare că ai o personalitate duală. În realitate ești mult prea inteligentă pentru a te concetra doar asupra unui singur lucru. Astfel, piesele versatile ți se potrivesc cel mai bine.

Piesa recomandată: Jacheta din piele sau ghiozdanul practic 

Rac

Caracteristici: Iubitoare, receptiva, protectoare

Culoare norocoasă: Alb

Stil: Pentru că ești o fire sentimentală, memorezi și te atașezi ușor de orice, chiar si de o anumită piesă vestimentară. De asemenea, îți place confortul, dar urăști hainele de prost-gust.

Piesa recomandată: O rochia classy, pentru că îți place să fii mereu elegantă si feminină

Leu

Caracteristici: Increzatoare, ambitioasa, pusa pe distractie

Culoare norocoasă: Auriu

Stil: Ești o persoană cu o latură salbatică și ai o fire extrovertită, mereu pusă pe flirt. Când un leu intră în cameră nu numai că atrage atenția prin personalitate, dar și prin felul în care este îmbrăcat, alegând piese vestimentare cu care să iasă în evidență.

Piesa recomandată: Un accesoriu eye-catchy, precum o bentiță extravagantă, pentru ca lumea să te admire

Fecioară

Caracteristici: analitică, săritoare, de încredere

Culoare norocoasă: blue

Stil: Eşti o persoană serioasă căreia i se potriveşte stilul classy. Eşti mereu aranjată şi ai fiecare detaliu vestimentar pus la punct. Îţi plac piesele clasice care sunt uşor de asortat.

Piesă recomandată: O jachetă într-o nuanţă neutră, uşor de mixat, dar şi foarte classy

Balanţă

Caracteristici: Graţioasă, diplomată, atrăgătoare

Culoare norocoasă: Verde pastel

Stil: Îţi plac lucrurile care sunt cu adevărat frumoase, iar acest lucru este valabil şi pentru haine. Porţi ultimele tendinţe cu cea mai mare lejeritate, aşa că nu te feri să porţi chiar şi cele mai trăsnite piese lansate de designeri.

Piesă recomandată: O rochie îndrăzneaţă, cu un imprimeu creativ, o adevărată provocare trendy

Scorpion

Caracteristici: Pasională, dinamică, cu spirit de observaţie

Culoare norocoasă: Violet

Stil: Pentru că eşti unul dintre cele mai senzuale semne zodiacale, îţi plac piesele care te fac să arăţi irezistibil în faţă oricui te priveşte. Poţi adopta o ţinută în stil pin-up cu o bustieră decupată şi o pereche de pantaloni cu talie înalta. De asemenea, în alegerile tale vestimentare se reflectă starea ta de spirit din acel moment.

Piesă recomandată: Corsetul, este senzual, şi denotă o personalitate dominantă şi sigură pe sine că a ta

Săgetător

Caracteristici: Independentă, intelectuală, directă

Culoare norocoasă: Turcoaz

Stil: Pentru că ai o gândire deschisă, te adoptezi uşor unui mediu, eşti încrezătoare, inteligenţă şi curioasă iar acest lucru se reflectă şi în alegerile tale vestimentare. Şi pentru că eşti unul dintre cele mai dinamice semne ale zodiacului, îţi plac lucrurile noi şi casual şi accepţi orice provocare pe care modă ţi-o da.

Piesă recomandată: Jeanşii prespălaţi, sunt îndrăzneţi, confortabili şi reprezintă o opţiune casual alături de un tricou lejer

Capricorn

Caracteristici: Rezervată, cu simţul umorului, disciplinată

Culoare norocoasă: Nude

Stil: Eşti cel mai muncitor semn al zodiacului, astfel pentru că eşti ocupată în cea mai mare perioada a zilei şi ai mereu grijă să ajungi la timp la fiecare meeting, ai nevoie de un look care este în ton cu cele mai actuale tendinţe, dar în acelaşi timp este lejer. De asemenea, îţi plac ţinutele care sunt bine puse la punct.

Piesă recomandată: Ceasul, nu numai că este opţiune clasică, dar este şi una practică pentru un maniac al programului cum este semnul tău zodiacal

Vărsător

Caracteristici: Inteligentă, spirituală, un bun filantrop

Culoare norocoasă: Albastrul cerului

Stil: Pentru că îţi place să trăieşti la intensitate maximă fiecare clipă şi eşti indepenţa, stilul tău vestimentar este unul la fel de libertin şi lejer. Îţi place stilul boho-chic, croielile atipice şi piesele excentrice şi originale.

Piesă recomandată: Un hanorac original şi funny cu care să atragi atenţia, arătându-ţi spiriitul libertin şi nonconformist

Peşti

Caracteristici: Intuitivă, plină de compasiune, cu picioarele pe pământ

Culoare norocoasă: Verde albăstrui

Stil: Eşti amuzantă ai un spirit-liber şi visător, astfel alegi piese vestimentare care să se potrivească cu aceste atribute ale personalităţii tale. Îţi plac accesoriile originale şi artistice şi piesele vestimentare romantice şi feminine, perfecte pentru o ieşire seară în oraş.

Piesă recomandată: O rochie din dantelă, foarte femină şi romantică

Sursa: teen.unica.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Evenimente » HOROSCOP! Cum ar trebui să te îmbraci în funcție de zodie!