Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Haos la metroul din Roma, după ce doi hoţi români au sărit pe linia de tren ca să scape de poliţişti

Doi hoţi români au provocat un haos de nedescris la metroul din Roma, după ce, urmăriţi de poliţişti, au sărit pe linia de tren şi au rupt-o la fugă în tunel. Pentru aproape 30 de minute nu s-a mai înţeles nimic la metroul din Roma, oamenii fiind speriaţi de gestul tinerilor.

de Redactia Observator

la 16.08.2018 , 12:30

Doi hoţi români au provocat un haos de nedescris la metroul din Roma, după ce, urmăriţi de poliţişti, au sărit pe linia de tren şi au rupt-o la fugă în tunel.

Pentru aproape 30 de minute nu s-a mai înţeles nimic la metroul din Roma, oamenii fiind speriaţi de gestul unor tineri români care încercau să scape de poliţişti.

Potrivit unor martori la eveniment, citaţi de presa italiană, doi tineri români, un bărbat şi o femeie, au fost opriți de doi agenți, la ieșirea din metrou. 

Articolul continuă după reclamă

În timp ce polițiștii legitimau femeia, tânărul i-a împins pe cei doi agenți, pentru a încerca să scape și să se amestece în mulțimea din interiorul stației. 

Ajunşi pe marginea peronului, ei şi-au continuat fuga, sărind pe linia de metrou, încercând să se facă pierduţi în tunel.

Având în vedere situația periculoasă, la cererea agenților, toate trenurişe s-au oprit pentru aproximativ douăzeci de minute. 

Cei doi tineri români au fost arestați în cele din urmă și, potrivit rapoartelor inițiale, se pare că erau suspecţi de un jaf dintr-un apartament.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Haos la metroul din Roma, după ce doi hoţi români au sărit pe linia de tren ca să scape de poliţişti