Antena Meniu Search
x

Video "Ia, ce arde acolo, bă! S-a prăpădit tot". Un hotel din Dej, cuprins de flăcări sub privirile neputincioase ale turiştilor care au filmat dezastrul

O clădire cu patru etaje din Dej a ars cu flăcări mari, iar fumul s-a ridicat deasupra oraşului. Turiştii şi angajaţii au reuşit să se salveze cu mari emoţii. Pagubele se ridică la zeci de mii de euro.

de Redactia Observator

la 05.10.2023, 20:20

Vezi și

Vâlvătaia a izbucnit la mansarda hotelului de 4 stele din Dej. Fumul gros şi des se vedea de la mare distanţă, din afara oraşului. Oamenii din hotel au luat-o la fugă pe scări ca să scape de fumul şi flăcările care s-au extins rapid. 

Pompierii din Dej au avut nevoie de ajutor din alte judeţe

Bărbat: Ia, ce arde acolo, bă! S-a prăpădit tot! 

Femeie: Foarte, foarte rapid. În 10 minute a ars până jos. Dumneavoastră aţi şi sunat la pompieri? 

Pe acelaşi subiect

Zeci de pompieri au fost trimişi la hotel cu 12 maşini de intervenţie. Militarii şi-au chemat în ajutor şi colegii din judeţele vecine. 

Femeie: Mi s-a părut că arde ceva şi chiar am vrut să zic că nu se aud pompieri, nu se aude nimic şi în cinci minute au şi apărut. 

Paul Olar, ISU Cluj: Din fericire, toate persoanele care erau cazate la hotel au reuşit să se autoevacuze. În acest moment incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare. 

Înainte să izbucnească flăcările, mai mulţi muncitori ar fi făcut lucrări pe acoperiş. Anchetatorii iau în calcul şi posibilitatea să fi declanşat ei incendiul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Ia, ce arde acolo, bă! S-a prăpădit tot". Un hotel din Dej, cuprins de flăcări sub privirile neputincioase ale turiştilor care au filmat dezastrul