Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic izbucnit la hotelul Black Tulip din Dej. Pompierii intervin de urgenţă să stingă flăcările

Un incendiu puternic a izbucnit la mansarda şi acoperişul unui hotel din Dej, Cluj. Oamenii cazaţi au fost evacuaţi.

de Redactia Observator

la 05.10.2023, 17:55

Vezi și

Update: Potrivit ISU Cluj, incendiul a fost localizat şi se intervine pentru lichidarea acestuia.

Pentru sprijinul operaţiunilor de stingere a incendiului şi asigurarea intervenţiilor curente sunt dislocate două autospeciale de mare capacitate şi o autoscară din cadrul ISU Bistriţa-Năsăud, o autospecială de mare capacitate din cadrul ISU Mureş şi o autospecială de mare capacitate din cadrul ISU Salaj.

Pompierii intervin, joi după-amiază, cu mai multe autospeciale, pentru a stinge un incendiu izbucnit la mansarda unui hotel din Dej, judeţul Cluj. Primele informaţii arată că persoanele cazate au reuşit să iasă din clădire.

Potrivit ISU Cluj, este în desfăşurare o intervenţie pentru stingerea unui incendiu care se manifestă la mansarda unui hotel situat pe strada Libertăţii din Dej.

Flăcările afectează o suprafaţă de circa 1.000 de metri pătraţi

”Din informaţiile existente, toate persoanele cazate în hotel au reuşit să se evacueze. Intervenim până acum cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, două autoscări şi două ambulanţe SMURD”, a transmis sursa citată.

”Incendiul se manifestă generalizat la mansarda hotelului cu 4 niveluri, aproximativ 1000 mp. Nu sunt anunţate până în prezent persoane care să solicite consult medical”, a precizat ISU Cluj.

Acolo acţionează cinci autospeciale de stins incendii şi două autoscări, iar suplimentar au fost solicitate în sprijin trei autospeciale de stins incendii şi două autoscări din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Cluj-Napoca, Detaşamentul Turda, precum şi de la ISU Bistriţa-Năsăud.

Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, două echipaje de pompieri militari vin în sprijinul colegilor de la ISU Cluj, cu o autospecială de interventie la înălţime şi o autospecială de stingere de mare capacitate (10.000 l).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic izbucnit la hotelul Black Tulip din Dej. Pompierii intervin de urgenţă să stingă flăcările