Antena Meniu Search
x

"Ia dă-mi 10 lei, dacă vrei să stau cuminte". Măicuțe bătute și înjurate de un bărbat, în curtea unei mănăstiri din Techirghiol. Victimă a ajuns și paznicul

Ceea ce trebuia să fie loc pentru reculegere s-a transformat în coşmar. Chiar în curtea unei mănăstiri din Techirghiol, mai multe măicuţe au trăit clipe de groază, după ce un bărbat le-a bătut şi jignit în mod repetat. Furia bărbatului nu s-a oprit însă aici, victimă i-a mai căzut şi paznicul bisericii, care în urma loviturilor, a ajuns în stare gravă la spital. Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile. 

de Redactia Observator

la 04.10.2023, 11:08

Vezi și

Preot: Dacă îi spune cineva ,, Ia linişteşte-te!" , îi spunea ,,Ia dă-mi 10 lei, dacă vrei să stau cuminte".

Bărbatul de 60 de ani era cunoscut localnicilor pentru ieşirile violente. Individul îşi făcuse un obicei din a merge la slujbă pentru a cere de mâncare.

Cristina Niţă, reporter Observator: Bărbatul a venit aici în curtea mănăstirii, a ameninţat cu moartea mai multe măicuţe, iar pe una dintre ele a lovit-o cu palma în zona spatelui.

Măicuţa l-ar fi rugat pe bărbat să vorbească mai încet pentru a nu-i deranja pe restul enoriaşilor

Pe acelaşi subiect

Măicuţa l-ar fi rugat pe bărbat să vorbească mai încet pentru a nu-i deranja pe restul enoriaşilor, însă cerinţa i-a fost ,,răsplătită" cu o corecţie.

Preot: Din senin i-a aplicat o lovitură uneia dintre maici.

La nici 24 de ore de la incident, agresorul s-a întors şi mai pornit, iar de această dată victimă i-a căzut paznicul bisericii.

"S-a ridicat, i-a aplicat o lovitură cu pumnul drept în faţa persoanei, angajatului nostru. S-a ridicat de acolo, timp în care i-a mai aplicat o lovitură cu pumnul stâng".

Victima a ajuns în stare gravă la spital şi a avut nevoie urgentă de operaţie. Dar furia bărbatului nu a rămas doar în curtea mănăstirii, la scurt timp individul a atacat-o şi pe vânzătoarea unei patiserii din apropiere.

Agresorul a fost prins la scurt timp de poliţişti, iar acum este cercetat pentru 9 infracţiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Ia dă-mi 10 lei, dacă vrei să stau cuminte". Măicuțe bătute și înjurate de un bărbat, în curtea unei mănăstiri din Techirghiol. Victimă a ajuns și paznicul