Antena Meniu Search
x

Video "I-am văzut că se lovesc, fac popice". Filmul accidentului din Timişoara, unde un bărbat a fost spulberat de 2 TIR-uri. Manevra unei şoferiţe i-a adus moartea

Un angajat de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara a pierit astăzi într-un carambol mortal. Chiar înainte să intre în curtea spitalului, maşina lui a fost lovită pe rând de un SUV şi de două camioane. Şapte medici i-au sărit imediat în ajutor, dar toate eforturile au fost în zadar. Atenţie! Urmează imagini care te pot afecta emoţional! 

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 22:17

Vezi și

Victima, inginer la Institutul de Boli Cardiovasculare, oprise maşina pe banda din stânga, ca să vireze şi să intre în curtea spitalului. O şoferiţă neatentă, care conducea un SUV, l-a lovit din spate şi l-a aruncat în pe contrasens, în faţa unui camion. Şoferul acestuia nu a apucat să frâneze. Impactul a aruncat automobilul inginerului pe cealaltă parte a drumului, unde a avut ghinionul să fie lovit de încă un TIR.

Şofer TIR: Fără gram de frână, fără nimic. A intrat... Eu eram oprit pe loc deja, i-am văzut că se lovesc, fac popice...

Camerele de supraveghere au surprins momentul

Camerele de supraveghere din zonă au filmat momentul în care maşina inginerului se izbeşte de primul TIR.

Iulia Pop, reporter Observator: Impactul a fost atât de puternic încât resturi din caroseriile maşinilor sunt împrăştiate pe o distanţă de 250 de metri.

Medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, în faţa căruia a avut loc accidentul, au ieşit în fugă din camera de gardă să ajute. 

Medicii au încercat în zadar să îl ajute

Titel Ţăpârdea, medic specialist ATI: Împreună cu colegii de la Terapie Intensivă am mers la faţa locului, am ajutat colegii să extragă victima încarcerată din maşină şi ulterior am predat-o către echipajul de ambulanţă.

Victima în vârstă de 60 de ani s-a stins la Unitatea de Primiri Urgenţe, când a ajuns la spital. Şoferiţa de 31 de ani care a provocat accidentul este anchetată acum pentru ucidere din culpă - ar putea fi condamnată la închisoare între unu şi cinci ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "I-am văzut că se lovesc, fac popice". Filmul accidentului din Timişoara, unde un bărbat a fost spulberat de 2 TIR-uri. Manevra unei şoferiţe i-a adus moartea