Antena Meniu Search
x

Femeie din Dâmboviţa, pedepsită crunt pentru o idilă cu un vecin însurat. Fiii bărbatului i-au spart casa, i-au tăiat părul şi au ameninţat-o cu moartea

Vezi și

Idilă riscantă pentru o femeie de 51 de ani din Dâmboviţa. A fost bătută, tunsă şi ameninţată cu moartea pentru că ar fi râvnit la dragostea unui vecin însurat. Corecţia brutală a venit chiar de la fiii bărbatului, care au fost în cele din urmă reţinuţi de poliţie.

Urmele bătăii crunte încă se văd pe corpul femeii. A fost lovită şi tunsă, în semn de pedeapsă. Agresorii au intrat cu forţa în curte şi s-au năpustit asupra ei şi au lovit-o.

CRINA CIOBANU, victimă:

Au dat cu şutul în poartă, mi-a rupt clanţa de la poartă a luat cuţitul de pe masă m a prins de păr. M-au prins, mi-a tăiat părul, unul mi-a spus "te omor", a luat scaunul şi m-a bătut cu scaunul până m-a făcut praf cu coada de mătură, celălalt cu două scaune. 

Se pare că cei doi fraţi, de 26 şi de 29 de ani, consideră că femeia e vinovată pentru destrămarea căsniciei părinţilor lor. Ar fi de fapt doar o prietenie mai strânsă. Variantă pe care, mai ferm, o susţine şi bărbatul.

Victima a depus plângere la poliţie, iar cei doi fraţi au fost duşi la audieri. 

Tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi duşi în fața procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Femeie din Dâmboviţa, pedepsită crunt pentru o idilă cu un vecin însurat. Fiii bărbatului i-au spart casa, i-au tăiat părul şi au ameninţat-o cu moartea