Antena Meniu Search
x

Îi lua banii, îi opreşte apa şi gazele, apoi o dădea afară din casă. Umilința la care era supusă o mamă din Gorj de către propriul soț

Poliţiştii din Gorj au emis ordin de protecţie împotriva unui bărbat din oraşul Rovinari, a cărui soţie a sunat la 112 şi a povestit că, în mod frecvent, soţul său o alungă din casă, îi ia banii şi telefonul şi îi opreşte apa şi gazele. În condiţiile în care cei doi au un copil de un an şi şapte luni, poliţişti i-au interzis bărbatului să se apropie la mai puţin de o sută de metri de soţie, de fiul lor şi de locuinţa în care aceasta a rămas cu copilul, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 15.05.2024, 16:58

Îi lua banii, îi opreşte apa şi gazele, apoi o dădea afară din casă. Umilința la care era supusă o mamă din Gorj de către propriul soț
Îi lua banii, îi opreşte apa şi gazele, apoi o dădea afară din casă. Umilința la care era supusă o mamă din Gorj de către propriul soț - Shutterstock (poză ilustrativă)

Femeia, în vârstă de 23 de ani, din oraşul Rovinari, este căsătorită cu un bărbat cu zece ani mai în vârstă, iar cei doi au împreună un băieţel de un an şi şapte luni. Marţi, ea a sunat la 112 reclamând comportamentul agresiv şi restrictiv pe care bărbatul îl are faţă de ea de mai mult timp. 

Tânără mamă, umiltă de soț

Tânăra a povestit că, atunci când ”nu se conformează cerinţelor sale”, soţul devine ”abuziv prin aceea că o alungă frecvent din locuinţa comună, îi opreşte alimentarea la utilităţi (apă, gaze) şi o lipseşte de bunuri materiale necesare, confiscându-i telefonul şi banii”. 

”În acest context a fost completat formularul de evaluare a riscului, stabilindu-se că există un risc iminent, motiv pentru care a fost emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului, pe o perioadă de cinci zile, prin care i se interzice să se apropie de persoana vătămată, fiul acestora şi faţă de locuinţă, la o distanţă mai mică de 100 metri”, informează, miercuri, Poliţia judeţeană Gorj. 

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru violenţă în familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi cumpărat vreodată jucării second hand copilului dumneavoastră?
Observator » Evenimente » Îi lua banii, îi opreşte apa şi gazele, apoi o dădea afară din casă. Umilința la care era supusă o mamă din Gorj de către propriul soț