Antena Meniu Search
x

Video "Îl bătea să-i dea pensia. Era cu jocurile de noroc". Filmul tragediei din Timișoara, unde fiul dependent de droguri şi-a ucis tatăl, apoi s-a spânzurat

Un bărbat dependent de droguri şi jocuri de noroc şi-a ucis tatăl cu sânge rece, iar apoi s-a sinucis. Cazul a ajuns sub lupa autorităţilor după ce mai mulţi vecini au sunat la 112 disperaţi că din apartamentul bărbaţilor se simţea un miros îngrozitor. Individul nu ar fi fost prima oară violent cu tatăl său, vecinii ştiau că îl bătea cel puţin o dată pe lună pentru a-i lua pensia. Vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional! 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 07.11.2023, 22:12

Vezi și

Scandalurile dintre fiu şi tată erau la ordinea zilei. Bărbatul de 46 de ani era un împătimit al jocurilor de noroc şi nu avea un loc stabil din muncă. Potrivit surselor Observator, el şi tatăl lui îşi câştigau existenţa din furturi. De la ceartă şi până la crimă a mai fost doar un pas. 

Iulia Pop, reporter Observator: Exasperaţi de mirosul care venea din apartament, vecinii au sunat la 112. Înăuntru, poliţiştii au găsit două cadavre. Un bărbat spânzurat în baie şi un altul cu o lovitură la cap, în sufragerie. 

Individul a mai fost închis în trecut pentru un furt, însă nu îşi învăţase lecţia. Vestea tragediei a venit ca un trăsnet în rândul vecinilor. 

- Sunt vecinii mei de 41 de ani.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Erau probleme între ei?

- Da, da.

Reporter: Dar băiatul cu ce se ocupa? 

- Cu nimic. 

Vecină: Bătrânul l-am văzut săptămâna trecută, era el un pic... deraiase din cauza fiului, că îl bătea. Înainte îl bătea să-i dea pensia. Era cu jocurile de noroc. A făcut şi puşcărie...un golănaş. 

În România sunt 100.000 de persoane dependente de jocuri de noroc

Asta pe hârtie. În realitate fenomenul este mult mai mare şi nimeni nu poate să ştie numărul exact. Majoritatea dependenţilor ajung să ia decizii drastice din cauza sumelor uriaşe pierdute. 

Un băiat de 19 ani şi-a pus capăt zilelor în Râmnicu Vâlcea, în urmă cu 6 luni după ce ar fi pierdut 3 mii de lei la păcănele. Iar la începutul acestui an, o altă tânără de 22 ani, a jefuit o sală de jocuri de noroc cu ajutorului un spray de gândaci după ce îşi pierduse banii acolo. Pentru a mai stopa din fenomen, Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă prin care interzice alcoolul în cazinouri. De asemenea, un proiect de lege aprobat ar scoate jocurile de noroc la periferiile oraşelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Îl bătea să-i dea pensia. Era cu jocurile de noroc". Filmul tragediei din Timișoara, unde fiul dependent de droguri şi-a ucis tatăl, apoi s-a spânzurat