Antena Meniu Search
x

Video Studenţi la Medicină din Timişoara, dealeri de droguri. Timp de doi ani, ar fi vândut şapte tipuri de substanţe interzise

15 tineri români şi studenţi tunisieni, veniţi să studieze Medicina la noi în ţară, sunt anchetaţi pentru trafic de droguri de mare risc. Timp de doi ani, ar fi vândut direct sau prin intermediari şapte tipuri de substanţe interzise, printre care canabis, cocaină şi amfetamină pentru care cereau sume cuprinse între 100 şi 1.000 de lei. Toţi au fost duşi la audieri, în timp ce procurorii DIICOT au descins la casele lor. 11 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 07.11.2023, 22:13

Vezi și

Totul ar fi început încă din anul 2021. Cei doi tineri tunisieni erau studenţi la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara. La scurt timp, imediat după absolvire s-au gândit să-şi deschidă o afacere. Şi nu una oarecare, ci una cu droguri de mare risc pe care să le vândă în oraşul de pe Bega. Mai mult, în tot acest timp, aceştia au reuşit să atragă şi alţi tineri în grupare. 

Studenţi la Medicină din Timişoara, dealeri de droguri

Maria Mitroi, IPJ Timiş: O reţea formată din cetăţeni români şi străini, tunisieni, înmatriculaţi la studii superioare în România ar fi comercializat direct sau prin intermediari droguri de risc şi mare risc pentru sume cuprinse între 100 şi 1000 lei.

În total, la vânzare erau scoase şapte tipuri de substanţe interzise, printre care canabis, cocaină şi amfetamină, iar clienţii erau chiar studenţii din oraş.

Pe acelaşi subiect

Tineri: Mi se pare ceva de nedescris, ca studenţii de la medicină să strice sănătatea altor oameni.

- Au venit cu un scop în România. Scopul final era să devină medic, dar până acolo sunt taxe, iar scopul vieții e destul de ridicat. 

Ieri însă, procurorii DIICOT au făcut descinderi la locuinţele membrilor grupării. 

Maria Mitroi, IPJ Timiş: La sediul DIICOT Serviciul Teritorial Timişoara au fost conduse 15 persoane în vederea audierii. 

11 persoane au fost deja reţinute pentru trafic de droguri de mare risc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Studenţi la Medicină din Timişoara, dealeri de droguri. Timp de doi ani, ar fi vândut şapte tipuri de substanţe interzise