Antena Meniu Search
x

Video Ilie Năstase a ajuns iar la Poliție. Fostul jucător de tenis, audiat ca martor într-un dosar privind terenul de pe o bază sportivă

Ilie Năstase a ajuns în această după amiază la Secţia 1 de Poliţie din Capitală. Potrivit mai multor surse judiciare, fostul tenisman a fost audiat ca martor într-un dosar. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.05.2023, 17:44

Vezi și

Dosarul în care fostul tenismen a venit la secția de poliție se referă la terenul de pe o bază sportivă. Ilie Năstase a ajuns la secție aproape de ora 14 și stat de vorba preț de câteva minute cu polițiștii de la Serviciul Economic. 

Nu a fost atât de deschis să discute și cu jurnaliștii prezenți la fața locului. Când a fost întrebat care este scopul vizitei la poliție, Ilie Năstase a făcut un comentariu vulgar. În același dosar ar fi și fotbalistul Ciprian Marica, pe numele căruia Năstase ar fi depus în trecut o plângere penală.

Probleme cu legea pentru Ilie Năstase

În luna noiembrie a anului trecut, fostul tenismen Ilie Năstase a fost amendat şi a rămas fără permis după ce a fost prins de poliţiştii rutieri din Capitală când conducea băut. Aceasta nu este prima dată când Năstase a fost găsit la volan în timp ce se afla sub influenţa alcoolului.

Pe acelaşi subiect

”Poliţiştii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, a transmis, la momentul respectiv, Poliția Capitalei.

Ilie Năstase a declarat, pentru Libertatea, că a fost oprit de poliţişti.

”Băusem două beri, dar în România nu ai voie nicio bere. Şi mi-au dat o amendă”, a afirmat el, adăugând că vrea să plece din România.

În mai 2018, Ilie Năstase a ajuns la Poliţie după un scandal cu poliţiştii, care i-au deschis dosar penal pentru că a condus sub influenţa alcoolului. După numai câteva ore, Năstase a fost din nou oprit de poliţişti în trafic, conducând un scuter, deşi avea permisul suspendat.

În iulie 2019, Năstase a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la nouă luni şi zece zile de închisoare cu amânare pentru refuzul de a-i fi recoltate probe biologice şi conducerea unui vehicul având acest drept suspendat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ilie Năstase a ajuns iar la Poliție. Fostul jucător de tenis, audiat ca martor într-un dosar privind terenul de pe o bază sportivă