Antena Meniu Search
x

Primele imagini de la accidentul în care a murit Casian, tânărul șofer român obligat să conducă 1.800 de km în 24 de ore (Foto)

Casian Neculae, un tânăr șofer român în vârstă de 26 de ani, a murit pe 14 martie 2018 într-un cumplit accident rutier produs pe o autostradă din Germania.

Casian Neculae, un tânăr șofer român în vârstă de 26 de ani, a murit pe 14 martie 2018 într-un cumplit accident rutier produs pe o autostradă din Germania.

Potrivit presei din Germania, accidentul s-a produs pe autostrada A8, între orașele Stuttgart și Karlsruhe.

Casian se afla la volanul unui camion frigorific de 3,5 tone, iar în jurul orei 14.00, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul direcției și a intrat în plin într-un TIR parcat pe banda de urgență.

Potrivit jurnaliștilor germani, Casian ar fi fost obligat de patroni să conducă 1.800 de kilometri în numai 24 de ore.

Pe acelaşi subiect

Extenuat, Casian ar fi adormit la volan și și-a pierdut viața în accident.

În urma impactului deosebit de violent, cabina camionului condus de tânărul din Pitești a fost efectiv distrusă, iar Casian Neculae a rămas încarcerat.

Casian Neculae a murit in urma unui grav accident pe o autostrada din Germania

După accident, mașina lui Casian a luat foc

Mai mult, mașina a luat foc imediat după impact, iar tânărul de 26 de ani nu a avut nicio șansă.

Casian Neculae urma să devină tătic peste numai trei luni și era logodit cu Cristina, o tânără care îl aștepta acasă în Pitești.

Casian Neculae urma sa devina tatic peste numai trei luni

Zeci de prieteni ai tânărului au postat mesaje dureroase pe Facebook atunci când au aflat că au pierdut unul dintre cei mai buni oameni.

Casian Neculae si-a pierdut viata in accident dupa ce a condus ore in sir fara sa se odihneasca

"Încă de când am auzit am zis că NU e vorba de tine... Dar se pare că nu a fost așa! :( Viața asta e atât de nedreaptă alergând după bani! De acolo de sus, sigur o să ai grijă de toți dragi ție, mai ales de minunea ce am văzut că urma să vă umple sufletul. Întotdeauna meseria de a fi șofer e groaznică :( O clipă de neatenție costă VIAȚA. Dumnezeu să te ierte, Cassian", a scris Diana.

"Nu imi vine sa cred un baiat de nota 10 tanar cu viitorul in fata imi pare nespus de rau condoleante familiei", a scris și Mircea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la accidentul în care a murit Casian, tânărul șofer român obligat să conducă 1.800 de km în 24 de ore (Foto)