Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primele imagini de la arestarea șoferului recidivist care a lovit 5 mașini în București

Şoferul fugar care a provocat vineri un dezastru în Capitală, după ce a lovit cinci autoturisme şi a rănit doi oameni, a fost prins aseară de poliţişti. Cursa nebună, cu agenţii pe urme, a fost surprinsă de camerele de supraveghere şi arată cum, disperat, bărbatul a încercat să scape cu orice preţ.

de Redactia Observator

la 15.07.2018 , 08:36

Şoferul fugar care a provocat vineri un dezastru în Capitală, după ce a lovit cinci autoturisme şi a rănit doi oameni, a fost prins aseară de poliţişti. Cursa nebună, cu agenţii pe urme, a fost surprinsă de camerele de supraveghere şi arată cum, disperat, bărbatul a încercat să scape cu orice preţ. Şi nu este la primele abateri. El a mai stat după gratii pentru patru infracţiuni şi a ieşit din închisoare chiar anul trecut. Audierile au durat câteva ore.

După aproximativ 24 de ore, Gheorghe Iancu, zis Minică, un cunoscut spărgător de locuinţe şi client mai vechi de-al poliţiştilor, a fost capturat. Agenţii i-au dat de urmă în cartierul Tei-Boboc. A fost dus imediat la audieri, apoi în arest.

La Poliţie au venit şi proprietarii maşinilor pe care le-a distrus.

Vezi și

Acum două zile, Gheorghe Iancu a speriat nordul Capitalei. Oprit de oamenii legii în timp ce dădea o spargere, somat să oprească maşina, a gonit cu peste 150 de kilometri pe oră, pe străzile înguste. A accelerat şi mai tare când a ajuns pe un bulevard larg, iar poliţiştii abia i-au putut ţine urma.

Individul a distrus cinci maşini şi a rănit doi oameni. Numărul victimelor putea fi însă mult mai mare. În apropiere era şi o staţie pentru călători. Imediat după impact, bărbatul, dar şi cel care se afla cu el în maşină, au dispărut în mulţime. Ulterior, pasagerul a fost reţinut.

Toată poliţia din Bucureşti a fost în alertă maximă timp de 24 de ore. Gheorghe Iancu a fost dat în consemn şi la frontieră.

Gheorghe Iancu are 39 de ani şi este recidivist. A mai fost condamnat de două ori pentru furt calificat şi o dată pentru tâlhărie. În total, 12 ani de închisoare. Ultima oară a fost eliberat în octombrie anul trecut, în baza legii recursului compensatoriu. Acum, va răspunde pentru vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului, conducere fără permis şi nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Primele imagini de la arestarea șoferului recidivist care a lovit 5 mașini în București