Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini de la locul tragediei din Braşov. Un tată s-a aruncat de la etaj ținându-și în brațe fetița de câteva luni (Video)

Imagini de la locul tragediei din Braşov, unde un tată de 37 de ani s-a aruncat de la etajul 10 ținându-și în brațe fetița de numai 3 luni şi jumătate.

de Veronica Micu

la 30.01.2020 , 10:14

Imagini de la locul tragediei din Braşov. Un tată s-a aruncat de la etaj ținându-și în brațe fetița de câteva luni - Observator.tv

Imagini de la locul tragediei din Braşov, unde un tată de 37 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, ținându-și în brațe fetița de numai 3 luni şi jumătate.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Brașov s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, ținându-și în brațe copila de câteva luni. 

Nenorocirea s-a produs azi dimineaţă, pe strada Carpaţilor din municipiul Braşov, şi, din primele informaţii, mama împreună cu cel de-al doilea copil al cuplului, o fetiţă de 3 ani și 6 luni, erau în casă în momentul tragediei.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii au primit un apel la ora 7:30, fiind anunţaţi că două persoane sunt inconştiente lângă un bloc din Braşov.

Poliţiştii au deschis o anchetă după tragedia din Braşov

”Din primele informații, două persoane, tată și copil, s-ar fi precipitat de la etajul 10 al unui bloc. Echipajele medicale sosite la faţa locului au constatat faptul că aceştia au suferit leziuni incompatibile cu viaţa”, precizează IPJ Braşov.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii incidentului.

Bărbatul de 37 de ani lucra în domeniul IT, la fel şi soţia. Cei doi nu erau cunoscuți că ar fi avut probleme în căsnicie.

Polițiștii au deschis o anchetă şi efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii tragediei.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Imagini de la locul tragediei din Braşov. Un tată s-a aruncat de la etaj ținându-și în brațe fetița de câteva luni (Video)