Antena Meniu Search
x

Video Imagini cu șoferul împușcat mortal de polițiști, la Botoșani. Agenții l-au oprit cu 17 focuri de armă

Au apărut primele imagini de la intervenția polițiștilor din Botoșani, unde un șofer a fost împușcat mortal după o urmărire ca-n filme. Bărbatul de 34 de ani, aflat la volanul unei mașini Mazda, a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor din Iași, care i-au alertat pe colegii lor din Botoșani.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 17.12.2020, 16:24

Imagini cu șoferul împușcat mortal de polițiști, la Botoșani. Agenții l-au oprit cu 17 focuri de armă Vezi și
  • Șoferul împușcat mortal de polițiștii din Botoșani avea 34 de ani și era din Iași.

Alertați de agenții din Iași, polițiștii din Botoșani au încercat să-l intercepteze pe șofer în trafic, însă bărbatul nu s-a lăsat prins nici aici, ba chiar a încercat să scape lovind mașinile de poliție, impactul fiind evitat în ultima clipă de către polițiști.

Așa că polițiștii au pornit în urmărirea lui și au tras în total 17 focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului.

Un glonț a ricoșat în spatele șoferului

Un glonț l-a nimerit în spate pe bărbatul aflat la volanul mașinii și, în dreptul localității Copalau, el a pierdut controlul direcției și s-a oprit cu mașina într-un șanț.

„Ca urmare a executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț, de marginea drumului. Polițiștii au acordat conducătorului îngrijiri medicale, solicitând, totodată, intervenția unei ambulanțe la fața locului”, anunță Poliția Botoșani.

Șoferul avea 34 de ani și era din Iași

Potrivit primelor informații, bărbatul ucis de polițiști avea 34 de ani și era din Iași.

Șoferul a intrat în atenția polițiștilor după trei apeluri distincte la 112. Prima persoană a spus că pare băut la volan, a doua a sunat să anunțe că i-a cerut apă și pare băut, iar a treia persoană l-a raportat ca fiind dubios.

Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Imagini cu șoferul împușcat mortal de polițiști, la Botoșani. Agenții l-au oprit cu 17 focuri de armă