Antena Meniu Search
x

Update Șofer împușcat mortal de polițiști, la Botoșani, după ce a refuzat să oprească la semnalele agenților

Un bărbat a murit după ce a fost împușcat de polițiștii care îl urmăreau în trafic, având bănuiala că este sub influența băuturilor alcoolice și că reprezintă un pericol pe șosea. Polițiștii din Botoșani au tras mai multe focuri de armă, după ce șoferul a încercat să scape lovind mașinile de poliție.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 17.12.2020, 16:24

Bărbat împuşcat de polițiști, la Botoșani, după o urmărire ca-n filme
Bărbat împuşcat de polițiști, la Botoșani, după o urmărire ca-n filme - monitorulbt.ro
  • Șoferul împușcat mortal de polițiștii din Botoșani avea 34 de ani și era din Iași.

Poliția orașului Flămânzi, județul Botoșani, a fost sesizată, joi, de polițiști din cadrul IPJ Iași că se află în urmărirea unei mașini al cărui șofer nu a oprit la semnalele acestora și există posibilitatea să se afle sub influența băuturilor alcoolice.

Imagini din timpul urmăririi cu focuri de armă

Trei echipaje de poliție au încercat interceptarea mașinii în trafic, însă șoferul a intenționat să lovească autospeciala, impactul fiind evitat în ultima clipă de către polițiști.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii au tras 17 focuri de armă

Polițiștii au pornit în urmărirea lui și au tras în total 17 focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului, doar pentru a-l opri pe șofer.

Un glonț l-a nimerit în spate pe bărbatul aflat la volanul mașinii și, în dreptul localității Copalau, el a pierdut controlul direcției și s-a oprit cu mașina într-un șanț.

„Ca urmare a executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț, de marginea drumului. Polițiștii au acordat conducătorului îngrijiri medicale, solicitând, totodată, intervenția unei ambulanțe la fața locului”, anunță Poliția Botoșani.

Potrivit primelor informații, bărbatul ucis de polițiști avea 34 de ani și era din Iași.

Șoferul a intrat în atenția polițiștilor după trei apeluri distincte la 112. Prima persoană a spus că pare băut la volan, a doua a sunat să anunțe că i-a cerut apă și pare băut, iar a treia persoană l-a raportat ca fiind dubios.

Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Șofer împușcat mortal de polițiști, la Botoșani, după ce a refuzat să oprească la semnalele agenților