Antena Meniu Search
x

Video Imagini cu urmărirea ca-n filme din Prahova: "Trage pe dreapta, Opelu', că trag!"

Observator a obținut imaginile cu urmărirea din Prahova, acolo unde un tânăr de 23 de ani a fost împușcat în picioare după ce a amenințat polițiștii cu un cuțit. Pe înregistrare se aud somațiile agenților, care avertizează că vor folosi armele din dotare prin megafon.

De Daniel Murărescu la 19.12.2020, 20:48
Vezi și
  • Polițiștii prahoveni au fost nevoiți să tragă focuri de armă, după ce un individ a scos un cuțit

Un tânăr de 23 de ani, care a amenințat polițiștii cu un cuțit după o urmărire pe DN 1A, în Prahova, a fost împușcat de agenţi în picioare, lângă Vălenii de Munte. Bărbatul se afla într-o mașină cu alți cinci tineri.

"La data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 23:30, un echipaj de poliție din Vălenii de Munte a fost sesizat cu privire la faptul că un conducător auto ce se deplasa pe direcția Ploiești către Vălenii de Munte se află la volan, posibil sub influența alcoolului, reprezentând un pericol pentru traficul rutier. Întrucât la ieșirea din orașul Vălenii de Munte, conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul polițistului rutier, s-a procedat la urmărirea autoturismului atât de către acesta cât și de un alt echipaj de poliție aflat în serviciu, a transmis IPJ Prahova.

La intrarea în localitatea Poiana Copăceni, din comuna Gura Vitioarei, șoferul urmărit a intrat în coliziune cu un cap de pod, iar din autoturism au coborât inițial 5 persoane apoi o șasea persoană, un bărbat în vârstă de 23 de ani, care l-a amenințat pe primul polițist ajuns la autoturismul urmărit cu un obiect tăietor-înțepător. 

Întrucât după somarea verbală acesta nu a renunțat la acțiune, polițistul a executat somație legală și patru focuri de avertisment în plan vertical, dar bărbatul a continuat acțiunea de amenințare.

Împușcat în picioare de polițiști

"A fost executat foc în direcția membrelor inferioare, bărbatul fiind rănit la picioare. Împreună cu colegii din celălalt echipaj de poliție, 4 din cei 5 bărbați coborâți inițial din autoturismul urmărit au fost imobilizați, la acest moment fiind căutat în zonă conducătorul autoturismului", au precizat reprezentanții poliției din Prahova.

La fața locului s-a deplasat și o ambulanță care a acordat îngrijiri medicale bărbatului, acesta fiind transportat la spital. Se efectuează cercetări, fiind informat și procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Imagini cu urmărirea ca-n filme din Prahova: "Trage pe dreapta, Opelu', că trag!"