Antena Meniu Search
x

Video Imagini de coşmar pe un drum din Vrancea, după ce un TIR a intrat pe contrasens. Două copile au ajuns la spital

Accident teribil între un TIR şi două maşini pe un drum din Vrancea. Patru persoane, între care două fete de 11 şi 13 ani, au fost rănite în această dimineaţă, în zona localităţii Garoafa. Din primele date, se pare că unul dintre autoturisme a acroşat un TIR, care, la rândul lui a intrat pe constrasens şi izbit frontal o altă maşină.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.04.2021, 11:11

Vezi și
  • În urma producerii accidentului, traficul în zonă a fost blocat pe sensul de mers Focșani - Bacău.

Alarma la 112 a fost dată în jurul orei 6.25. 

Pompierii de la ISU Vrancea au fost alertați despre un accident rutier produs pe DN 2 E 85, la ieșirea din localitatea Garoafa, în care au fost implicate două maşini - un Logan și un Peugeot - și un TIR. 

IPJ Vrancea

Ajunşi la faţa locului, militarii au găsit patru victime neîncarcerate, două dintre ele minore.

Pe acelaşi subiect

"Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje  din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de intervenție, 1 autospecială de descacerare  și 1 ambulanță SMURD, precum  și echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea (SAJ).

Paramedicii, au acordat primul ajutor calificat uneia dintre pacientele minore, în vârstă de 13 de ani, care se afla în stare de inconștiență, politraumatizată prin accident rutier. Ulterior, echipajul SMURD, asistat de un medic și un asistent (SAJ) au preluat pacienta și au transportat-o la Unitatea Primiri Urgențe Focșani. Celelalte 3 victime, o minoră de 11 ani, un bărbat de 25 ani și un bărbat de 50 ani, au fost preluate de echipajele SAJ", a transmis ISU Vrancea.

ISU Vrancea

Dinamica accidentului de la Garoafa

În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii vrânceni au stabilat şi dinamica accidentului.

IPJ Vrancea

"Din cercetarea efectuată la fața locului în urma evenimentului rutier ce a avut loc în această dimineață rezultă că un autoturism a pătruns pe contrasens și s-a tamponat în lateral cu un TIR, care la rândul lui a pătruns pe contrasens și s-a tamponat frontal cu un alt autoturism, condus regulamentar. A rezultat rănirea gravă a unui minor - pasager în spate, în primul autoturism și rănirea ușoară  a altor trei persoane - (conducătorii ambelor autoturisme și un alt minor, din primul auto).  La această oră încă se circulă alternativ, pe un singur sens", au comunicat reprezentanţii IPJ Vrancea.

ISU Vrancea

În urma producerii accidentului, traficul în zonă a fost blocat pe sensul de mers Focșani - Bacău.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor şi imaginilor obţinute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Imagini de coşmar pe un drum din Vrancea, după ce un TIR a intrat pe contrasens. Două copile au ajuns la spital